Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie to hipokryci, mówią że nie lubią plotek a sami plotkują na potęgę !

Polecane posty

Gość gość

Ciagle slysze jak to ludzie nienawidzą ludzi dwulicowych, plotkarzy, wciskania nosa w nieswoje sprawy, obgadywania...i co ? Te same osoby to największe plotkary i plotkarze (faceci to o wiele wieksi plotkarze niz 90 letnie emerytki na targu :O) Te osoby wciskają nosa tam gdzie nie powinni, mowią jak kto ma zyc, co jest złe a co dobre, obgadywanie na całego, niby gardzą plotkami a wiedzą która sąsiadka z kim się buja, która się puściła,, która jest samotną matką, który sąsiad to gej, który zdradza zone, kto gdzie pracuje, czyum jezdzi itp :O jak mnie to wcurwia masakra

Gość gość
takie plotki rozpuszczaja w otoczeniu osoby, ktore sa nudne i maja nudne zycie, reszta zajmuje sie soba :) najlepiej miec na to wyrabane, to ich problem, ze nie maja co w zyciu robic, a plotki najczesciej malutko maja wspolnego z prawda i rzeczywistoscia

Gość gość
Głównie na wioskach.Przeprowadziłam się z dużego miasta do małego miasteczka.I po 5 latach wiedzą o mnie wszystko s*syny.Bo w moim bloku są plotkary największe w miasteczku.Ale też mi się wydaje,że życie mają szare i nudne.

Gość gość
To prawda, w małych miastach jest gorzej niż na wsi, każdy wie wszystko o każdym bez wyjątku, a ksiądz to osoba święta i włażą mu w dóóópsko jak popadnie

Gość gość
Wiesz, ludzie lubią mówić wiele rzeczy, które nie mają pokrycia z rzeczywistością. Przykładowo pewnie 99% osób powie, że ceni sobie szczerość. Oczywiście dopóki ta szczerość nie dotyczy ich samych ;) W rzeczywistości bycie szczerym wobec kogoś to najlepszy sposób na spowodowanie konfliktu.

Gość gość
Plotki, to dowód na pusty rozum, pod względem intelektualnym, na zawiść, zazdrość. Osoba, która ma pewien zasób wiedzy, potrafi znaleźć ciekawy temat do rozmowy, temat konstruktywny, budujący, natomiast osoby prostackie bez żadnej konkretnej wiedzy, zajmują się plotami, bo na coś wartościowego ich nie stać, bo są zbyt tępe intelektualnie, a na plotki nie wiele trzeba rozumu.

Gość gość
Przykre jest to, że media, portale, gazety, tv zwłaszczate zagraniczne dają jawne przyzwolenie na plotki z racji ich zawodu, który nader często korzysta w swych pustych artykułach właśnie z plotek no i przez to możliwości do skłócania narodu polskiego.

Gość gość
..... bycie szczerym, a zajmowanie się plotami, to kolosalna różnica!