Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dessa7

Powróżę z Księgi Przemian :)

Polecane posty

Gość Dessa7

Jak w temacie, proszę podać nick/imię i datę urodzenia to za darmo odpowiem na otwarte pytanie lub po prostu ukażę przyszłość.

Gość gość
Witaj :) Czy wyjde na prosta i bede jeszcze szczesliwa ? Sandra,30.7.1986

Gość gość
Nie chce już wróżb bo każda wróżka ma inną wersję wydarzeń to skąd mam wiedzieć kto mówi prawde

Gość Sandra00000000
Wrozko,mi tez mozesz wywrozyc sama przyszlosc :)

Gość gość
Agnieszka 7 wrzesień 1983 czy chłopak o którym myślę będzie szukał ze mną kontaktu?

Gość gość
Sandro, jesteś u schyłku etapu, w którym tkwiłaś w stagnacji i dobrowolnej samotności chociaż miałaś jakąś szansę ją przełamać. Przełamiesz teraz uprzedzenia z obu stron. Wkrótce pojawi się zmiana i zaufasz osobie, która spowoduje, że w jakimś stopniu jej ulegniesz i przełamiesz swoje wewnętrzne opory. Tylko musisz uważać bo twoje oczekiwania mogą nie być takie o jakich marzyłaś pomimo starań z obu stron.

Gość Dessa7
Sandro, jesteś u schyłku etapu, w którym tkwiłaś w stagnacji i dobrowolnej samotności chociaż miałaś jakąś szansę ją przełamać. Przełamiesz teraz uprzedzenia z obu stron. Wkrótce pojawi się zmiana i zaufasz osobie, która spowoduje, że w jakimś stopniu jej ulegniesz i przełamiesz swoje wewnętrzne opory. Tylko musisz uważać bo twoje oczekiwania mogą nie być takie o jakich marzyłaś pomimo starań z obu stron.

Gość gość
Agnieszko 7 wrzesień 1983 Brak większych zmian w relacji. Przemawia przez ciebie cierpliwość i grzeczność co docenia chłopak, który cię interesuje. Szanuje cię ale woli on kobiety, które są szczere i nie boją się wyjść na przeciw. Musisz pokazać swoją prawdziwą naturalność i prawdziwe ja co z pewnością bardziej doceni. Myślę, że to ty powinnaś postawić pierwszy krok w jego stronę bo nie czuje on zbytnio wielkich emocji teraz pomimo sympatii.

Gość gość
Anna 27 lat, kiedy podejme prace

Gość Dessa7
Anno 27 lat. Masz dużo determinacji i w końcu dopniesz swego lecz widzę tu pewne niebezpieczeństwo być może ze strony pracodawcy. Będzie to dość niewygodny człowiek. Musisz być silna bo będziesz potrzebowała dużo samozaparcia, żeby dopiąć swego ale jesteś już w połowie drogi do celu. Musisz uważać w nowej pracy i postawić jasne warunki na wejściu. Praca będzie tylko musisz jeszcze trochę poczekać. Jednak nie oczekuj zbyt miłej atmosfery, niewykluczone środowisko manipulatorów i fałszywych ludzi.

Gość gość
Agnieszka- zgadza się to co napisalas. Ja niestety już poczynilam kroki w jego stronę i dałam mi do zrozumoenia, że mi zależy dlatego więcej nie będę się narzucać. Czekam teraz na jego krok choć nie wiem czy taki zrobi niestety tracę już nadzieję.