Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam straszny koszmar

Polecane posty

Gość gość

Boję się zasnąć

Gość gość
Co ci sie snilo, opowiedz :)

Nie, no mnie tylko zombi chciały zjeść ostatnio:).

Gość gość
Ok tylko to będzie długie bo pogmatwane

Gość gość
Jeśli to opiszesz, latwiej ci będzie zasnąć oraz możliwe, ze sen nie powróci.

Gość gość
Śniło mi się, że byłam na basenie, teraz mam czterdziestkę, ale we śnie byłam znów młodą dziewczyną. Pływalam i nagle zobaczyłam, ze przy brzegu zebrał się tłum. Podpływałam tam powoli, już ze złym przeczuciem. Zauważyłam moich znajomych z młodości ubranych w stroje ślubne, ociekajacych wodą, wiedziałam, że mają wziąć dziś ślub, biegali zdenerwowani. Ale tłum ludzi, gęsty nie do przebicia był obok. Próbowałam się tam przedostać. W końcu mi się to udało. Klęcząc, ze związanymi do tyłu rękami wisiała ociekajaca wodą moja przyjaciółka. Nie mogłam uwierzyć w to co widzę. Uświadomiłam sobie że ktoś ją zabił, tymczasem usłyszałam jak policja mówi że to było samobójstwo. Widziałam jak nieśli ja na noszach. A potem wszyscy jakby nigdy nic zaczęli spieszyć sie na ten ślub. To chyba największy koszmar jaki mi się śnił. Niedowierzanie, makabra i strach przed mordercą plus jakaś atmosfera odrealnienia. Ratunku. A budzik na szóstą czterdzieści pięć. Juz się widzę rano. Matko, komuś się śniło coś równie strasNego?

Gość gość
Nie powinnam jeść jajecznicy o 21 i jeszcze na TVN oszukać przeznaczenie 3. Już mi lepiej, ale tego koszmaru to nie zapomnę

Gość gość
Miałam gorsze sny, byłam gwałcona, mordowania i sama musiałam walczyć z oprawą, który był niezniszczalny

Gość gość
... acha jeszcze obudziłam się ze słowem kolaczacym się po głowie " to było zadzierżgniecie" że niby policja tak mówiła. Myślałam ze osiwieje. Nie znam tego słowa. Skąd wzięło mi się w głowie? Boże czy ktoś umie interpretować sny?

Gość gość
Ja rano do pracy a zasnac nie potrafie.. Sprawdz w senniku, moze cos ci to powie. Mi sie kiedys snilo, ze bylem na basenie, byl to krotki sen, zamias wody wszedzie byla krew, zwloki a ja plyne srodkiem basenu (nie potrafie plywac) nagle zaczela isc w moja strone jakas czarna postac, obudzilem sie zlany potem i juz na basen niestety nie uczeszczam.

Gość gość
Ja raz miałam koszmar po którym niby się obudziłam. Przytulna się do męża, jeszcze roztrzesiona a on się obraca, A tu twarz mordercy z koszmaru. Ale mialam wtedy schize

Gość gość
Nieźle się usmiałam czytając twoją historię

Gość gość
Sny podobno generuja sie losowo, chociaz mozna nimi manipulowac.

Gość gość
Dzięki za pomoc. Ja już też chyba nie zasne no może z godzine.

Gość gość
Sny podobno generuja sie losowo, chociaz mozna nimi manipulowac. Moga rowniez manipulowac nimi ciemne moce, kiedys obudzilem sie caly poobijany...

Gość gość
Super... czemu się uśmiałam? Przecież ten sen to normalnie psychodelliczny horror

Gość gość
Nie dziwie sie, ze sie usmialas :)

Gość gość
Bo mam groteskowe poczucie humoru :D te wymyślone słowo ,,zadzierżgnięcie'" (?) To już w ogóle powaliło mnie na kolana xD

Gość gość
Wszechswiat jest pelen rzeczy, ktorych nie rozumiemy lub nie chcemy zrozumiec. Raz moj sen zaczal sie od tego, iz zlapalismy jakiegos demona, byl przywiazany jakas "swieta nicia" lecz nadal robil nam papke z mozgu i chcielismy sie nawzajem pozabijac.

Gość gość
Zadzierzgniecie :D brzmi jak zabójstwo drutami do szycia :D

Gość gość
A ja się jakoś podnieciłam czytając tę historię. Dziwne...

Gość gość
Albo seks aż do śmierci - zadzierżgnięcie

Gość gość
... to nie ma takiego słowa zadzierżgnięcie? Boże byłam pewna że jest. I oznacza właśnie śmierć przez uduszenie jakąś pętlą? No dobra uśmiałam się też teraz :D szczególnie po tych drutach. Acha na senniku pisze że widzieć wisielca to obawiasz się że bliska ci osoba jest nielojalna i nowy etap w życiu. I to chyba prawda.

Gość gość
Hmm. Na to nic nie zaradze, przede mną tylko ekran :) apropos snow to czasem budzac sie sprawdzam czy wszystko jest okej, gdyz sen byl strasznie realistyczny, mozna powiedziec, ze to ja sie komus snilem.

Gość gość
Ja tez sie usmialem twoim "sex az do smierci" powinni do slubu ksieza taka regulke zmajstrowac :D

Gość gość
Ej sory, ale właśnie przeczytałam na Wikipedii zadzierzgniecie o włosy mi na rękach stanęły dęba. I co wy na to?! Super, a ja naprawdę nie znałam tego słowa. Musialam je przeczytać gdzieś w przeszłości i przetrwało na dnie mojej podświadomości

Gość gość
A czy takie slowo istnieje to ja nie mam pojecia. Sorka, ze tak powoli pisze lecz korzystam z telefonu.

Gość gość
Zaseksowanie się na śmierć, tak poza tym to też mam strasznie realistyczne koszmary

Gość gość
Jest takie slowo zadzierzgniecie czterdziesttka na karku i nie wie :-)

Gość gość
I cóż to slowo oznacza? Wersja z sexem na smierc do mnie nie przemawia, wole raz dziennie lecz z pasja i uczuciem :)