Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz chcial mnie zdradzic, czuje do niego wstret

Polecane posty

Gość gość

gdy bylam w 6 miesiacu ciazy maz chcial mnie zdradzic- odpowiedzial na oferte matrymonialna jakiejs kobiety. Z tego co przeczytalam i co mi pozniej powiedzial do zadnego spotkania nie doszlo, wybaczylam mu to ze wzgledu ba dziecko i moja sytuacje finansowa. On mysli ze juz jest w porzadku ale to caly czas we mnie siedzi i nie mam ochoty na seks z nim. Ciagle robi mi o to wyrzuty, klocimy sie, a nie chce zeby dziecko tego sluchalo. Nie wiem co robic, nie moge sie z nim rozstac, za niedlugo przeprowadzamy sie do nowego domu, dziecko bedzie mialo wszystko zapewnione. Myslalam zeby isc do poradni ale wiem ze wyjdzie wtedy na jaw ze juz go nie kocham, stracilam do niego zaufanie, denerwuje mnie sam jego widok.

Gość gość
następna kuuurew :o

Gość gość
to z nim siedz, nienawidz, zniszcz zycie sobie jemu i dziecku, z wygodnosci i lenistwa, bo ty przecie do pracy nie pojdziesz

Gość gość
to z nim siedz, nienawidz, zniszcz zycie sobie jemu i dziecku, z wygodnosci i lenistwa, bo ty przecie do pracy nie pojdziesz xx 10/10 typowa wygodnicka pasożytka . jak ja nie znoszę takich hub

Gość gość
dla dobra dziecka to sie odchodzi z relacji gdzie ludzie sie nienawidza, ty zostalas nie dla dobra dziecka tylko dla swojego wygodnictwa

Gość gość
To nie musicie tego czytać skoro takie macie podejście.Ch*ja w zad trza było kopnąć i powiesić za przyrodzenie na drzewie.

Gość gość
Facetów trzeba gnoić.I zabijać.