Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 3 letniej Nikolki

objawy ciazy zagnieżdżenia jeszcze przed spodziewaną miesiączka.

Polecane posty

Gość mama 3 letniej Nikolki

witam was kochane zarówno ja jak i inne kobiety też czekacie na te upragnione dwie kreseczki wyczekujemy objawów czasem nasz umysł potrafi płatac nam figle.....no ale taka nasza natura do sedna sprawy a wiec proszę was zebyście podzieliły się z nami swoimi objawami jakie zaobserwowałyście we wczesnej ciąży po owulacji jaka szyjka macicy śluz czy jakieś bóle brzucha ?może objaw zagnieżdżenia?i kiedy test wyszedł pozytywy dziekuje za wpisy i piszcie kobietki.

Gość gość
14 dc miałam ból brzucha od rana a wieczorem na wkladce taka plamke lepkiego przezroczystego śluzu podbarwionego na brązowo. Od 18 dc miałam taki wodnisty sluz który przeszedł w biały mleczny. A oprócz tego od pon czyli od 19 dc łapie mnie senność w ciągu dnia. Pobolewa brzuch. Rozregulowal mi się żołądek. W piatek kiedy byłam u kosmetyczki na paznokciach niesamowicie bolały/ piękly mnie paznokcie w trakcie utwardzania żelu a już dawno dawno tego bólu nie czułam. Dziewczyna nawet zapytała czy może jestem zaraz przed okresem lub w trakcie bo czasem tak się dzieje. Ale do okresu prawie tydzień. Dziś również boli mnie podbrzusze jakbym conajmniej lada moment miała dostać okresu. Czasem zakuja jajniki. Do tego żołądek i jelita mordują. Temperatura w pochwie 37,8. Czasem trochę ciągną mnie pachwiny. Najbardziej przy gwałtownych *****ch .czasem zakuja piersi ale to tak ledwo zauważalnie. Teoretycznie okres powinnam dostać w najbliższy czwartek /piątek. Więc czekam.

zaczne od siebie mam już jedno dziecko córeczke ma 3 latka...a teraz chcemy dla niej rodzeństwo.o córeczke staraliśmy się dwa lata były problemy proaktyna a to zaburzenia jajeczkowania leki itp.ale się udało.;)teraz staranka trwaja już 6 miesiąc i nic w tym cyklu po owulacji10 dni wg kalendarzyka strasznie przez moment zakłoło mnie podbrzusze taak jakby mi ktoś igle wbił później przez ponad godz miałam taki ból jak na miesiączke ćmiło...piersi bardzo obolałe powiększone no ale to normalka przed @ tez mam tak wiec nie biore to za objaw trochę mi było nie dobrze w samochodzie mnie na wymioty zbierało tak słabo test robiony 3 dni temu negatywny wczoraj również. miesiączke miałam 19sierpnia teraz powinnam mieć 20września mam nadzieje ze nie przyjdzie jutro testuje

Gość Amelia1985
Ja kochałam się z narzeczonym 7.09 ( z finiszem), 3 dni poźniej bolało mnie podbrzusze - być może owulacja. Od tego czasu śluz mam mleczny biały, od wczoraj prawie przeźroczysty, ból podbrzusza co 2 dzień i kłucie lewego jajnika- tez nie codziennie. Przedsionek pochwy mocno zaczerwieniony Okres mam dostać za 3 dni. Zastanawiam się czy nie robić jutro rano testu- moze coś by wykrył...

to razem czekamy choć u mnie znając moje szczęście to małpa przyjdzie jutro;(na razie delikatnie pobolewa mnie podbrzusze tylko i sluz biały tempki nie mierzyłam...ale za to u ciebie to objawy typowe dla ciąży kochana.ja z córka to przed @ bardzo rwal mnie brzuch dużo śluzu białego i piersi nabrzmiałe i zyly wszędzie mi się uwidaczniły bardzo potem zgaga .

Gość mamaWaneski
kochaniutka mamo Nikolki my tez sie staramy o druga dzidzie i mam nadzieje ze bedzie córeczka bo boje sie ze chlopaka nie pokocham jak małej księżniczki ale wracajac do meritum sprawy to kochana ja pije ziółka ojca sroki nr2 od 3 miesiecy i zawsze po serduszkowaniu robie świece wiec jak nie zajdziesz w tym cyklu polecam ci zaczac stosowac te naturalne metody.przy pierwszej naszej ksiezniczce udało sie po 3 miesiacach staranek wiec i tym razem mam nadziej ze małpka nie przyjdzie :)

Gość gość
świeca...ile tak stoisz-godzine? Jak kochasz sie w okolicy owulacji to bez świecy plemnik popłynie gdzie potrzeba.

Gość mamaWaneski
kochana a raz stałam i dwie godziny zeby sie żołnierzyki nie zmarnowały i faktycznie z moich wyliczen wtedy zaszłam także polecam!

Gość Amelia1985
Czesc Zrobilam rano test,1 kreska. Czekam na rozwoj sytuscji ...

Gość Amelia1985
Mama3letniej nikolki - i jak sytuacja u Ciebie? Zagladasz tu jeszcze?