Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała sukienka na wesele czy wypada jako gość

Polecane posty

Gość gość
nie wypada, wygląda jak krótka sukienka ślubna

Gość gość
Nadmienie , że moja koleżanka Pani młoda jak jej jakis czas temu powiedziałam , że planuję jakas biała lub jasną to powiedziała ze białej lepiej nie.... no ale to sukienka ani suknia ślubna...

Gość gość
miej chociaż trochę klasy

Gość gość
kurcze....a tak mi się podoba.... myslałam zeby ją np przełamac taki naszyjnikiem z wielu pereł kręconym np w koloże brzoskwini i do tego takie buty + torebka kopertowa ...

Gość gość
chyba prowokacja....weź nie rób z siebie pośmiewiska

Gość gość
Przede wszystkim to ta sukienka jest tandetna i tania Tak na wyjscie na spacer ;)

Gość gość
tak prowokacja.... no nic chyba sie nie dowiem czy wypada :( + połączenie z kolorem brzoskwini....

Gość gość
nie, nie wypada, ile osób ma to jeszcze napisać?

Gość gość
no to wg ciebie za ile sukienka jest ok na wesele ??? 150-200 może 1500zł???

Gość gość
pewnie, że jest tandetna, a jakiego gustu spodziewasz się po kimś kto chce iść w białej sukience z koronkowymi rękawami na ślub koleżanki? :D

Gość gość
19:59 I tak idziesz do remizy :P Na wesele sie idzie w czyms bardziej eleganckim Korale do sukienki na wesele, to doyebalas :D Hahahaha Prowo

Gość gość
zasada jest jedna,nie zaklada sie bialej sukni na slub,bo bialy kolor jest zarezerwowany dla panny mlodej,chyba,ze ona nie idzie w bieli,to wtedy ok:)co do tej sukienki,owszem fajna,skromna ,z jakims zestawieniem nawet wygladalaby elegancko:P

Gość gość
no tak.... tylko ja nie jestem już jakaś dziunią co idzie w sukienkach typu lalka barbie... ciekawe jaka sukienka wg ciebie nie jest tandetna...

Gość gość
Sukienka jest skromna i fajna i pewnie zbyt mocno bys sie nie rzucala w oczy jednak kolor bialy zostaw pannie mlodej. A sukienek takich jest na peczki poszukaj sobie cos podobnego w kolorze ecri. Pomysl jak ty bys sie czula gdyby w Twoim dniu ktos przyszedl w bialej sukience. To jest dzien panny mlodej i nie nalezy robic nic co moglo by sprawic jej choc najmniejsza przykrosc

Gość gość
moim zdaniem jesteś dziunią która sobie ubzdurała, że pójdzie w białej sukience na slub koleżanki. Może po prostu kup sobie tą kieckę i idź w niej do baru, a nie na ślub?

Gość gość
Ta sukienka nie jest skromna, jest tandeta

Gość gość
gość dziś zasada jest jedna,nie zaklada sie bialej sukni na slub,bo bialy kolor jest zarezerwowany dla panny mlodej,chyba,ze ona nie idzie w bieli,to wtedy okusmiech.gif co do tej sukienki,owszem fajna,skromna ,z jakims zestawieniem nawet wygladalaby eleganckojezyk.gif No i za ta odpowiedz bardzo dziękuję przynajmniej jedna dziewczyna odpowiedziała jak się patrzy a nie jak inne z komentarzami typu tandeta.

Gość gość
Gdybym zobaczyla, ze jakas dziunia przyszla na slub w bialej sukience to bym ja wyprowadzila z lokalu, zeby pannie mlodej nie robic przykrosci

Gość gość
20:05 Napisala to, co chcesz uslyszec. Wiekszosc pisze, ze to tandeta :P

Gość gość
A ja byłam na weselu gdzie była dziewczyna w białej sukience tylko miała ją przełamaną błekitną wstęgą pod biustem. Przed weselem zadzowniła do niej i się zapytała czy może taką założyć nikt nie robił problemu.

Gość gość
Drogie panie na temat gustow sie nie dyskutuje. I nie tego tyczy sie temat. Autorka pyta czy wypada isc w bieli a nie o to komu sie podoba ta sukienka. Komentarze typu "wyjscie do remizy" chyba jest zbedne. Lepsze wedlug was 14 cm szpilki cekiny jupki w pol dupki i dekold do pasa.... ?

Gość gość
lepsza była by elegancka sukienka w kolorze innym niż biały. Autorka jest po prostu niewychowana.

Gość gość
i tak cie pewnie przegadają.... jak czytam e komentarze to widzę dziewczyny typu projekt Lady ...

Gość gość
autorka to dziwa bez klasy

Gość gość
20:08 ta sukienka ledwo jej zakryje duupe i ma koronkowe rekawki hahaha do tego ubiera korale :D

Gość gość
jeszcze pisała, że panna młoda prosiła ją o niezakłdanie białego. To musi być prowokacja albo autorka jest głupia

Gość gość
Sama kultura tu widzę ....

Gość gość
Autorko, tyle osób Ci powiedziało, żebyś nie szła w białej na ślub, na co jeszcze liczysz? Nawet jak drugie tyle "pozwoli" Ci w niej iść to nie zmienia faktu, że założenie białej sukienki na czyjeś wesele jest nietaktem. Kup tę sukienkę, bo widzę, że się na nią uparłaś, ale chodź w niej na letnie imprezy, a na wesele wybierz inną kreację, jest tyle kolorów.