Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietrek95

Sprzedaż biletu Wizzair

Polecane posty

Gość pietrek95

Dzień dobry wszystkim forumowiczom, chciałem Was prosić o poradę, bo pewnie wiele osób borykało sie już z takim problemem jak mój. Mam lot liniami Wizzair z Doncaster/Sheffield (‏DSA) → Wrocław (‏WRO), 27 września, jednakże nie mogę w żaden sposób stawić się w tym dniu na lotnisku i chciałem Was zapytać o ewentualne możliwości, które mam w tej chwili. Czy wchodzi w grę sprzedaż biletu, czy może jakis bezpośredni zwrot od Wizzair? Dodam, że jest to lot z bagażem powiększonym. Bardzo dziękuję za każdy komentarz, pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Nie sprzedasz tego biletu; zmiana nazwiska pasażera kosztuje ponad 2 stówy o ile nie więcej, więc ktoś tyle musiałby doliczyć do biletu, a nikt o zdrowych zmysłach tego nie zrobi bo taniej prawdopodobnie kupi nowy. Również nie ma zwrotów.

Gość gość
Jeśli miałeś wykupiona opcje wizzflex, to możesz zmienić termin i lotnisko.

Gość gość
Właśnie patrzę na ceny biletów i myślę, że komuś na pewno będzie się opłacało wydać te 200zl za zmianę nazwiska na bilecie, bo ceny na ten dzień zaczynają się od 60 funtów, do tego dołączając duży bagaż wychodzi kwota prawie dwa razy większa. Dziękuję za odpowiedzi i w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak szukać kupca. Temat do zamknięcia