Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziwnego chłopaka, który nie chce się zabezpieczać

Polecane posty

Gość gość

I się śmieje na tak poważne tematy jak zabezpieczenie. Śmieje się z plastrów antykoncepcyjnych,a tabletki, że nie będę się truła. Powiedział, że nie zajdę w ciąże bo nie będzie się spuszczał do środka, ale głupia nie jestem bo wiem, że jest ryzyko to tak dla świętego spokoju powiedział, że kupi chociaż nie lubi w nich i że od czasu do czasu kupi bo on woli czuć. A plaster to bym sobie na czole przykleiła. Żarty z jego strony typu 'No to będziesz bawiła dzieciaka' a potem 'żartuje'. Zachowuje się jak dziecko i się śmieje z tego.

Gość gość
On chce cię wyrobić w dziecko, a do tego widać że sam nim jest więc na ojca się nie nadaje.

Gość gość
jedno i drugie na poziomie 12-latka i warte siebie nawzajem :o

Gość gość
Skoro nie będzie się spuszczał do środka, to nie zajdziesz w ciążę :)

Gość gość
gość dziś Lubi dzieci i powiedział kiedyś, że zazdrości kolegom bo oni już mają takie małe szkraby... Tylko, że w weekend powiedział, że chciałby mieć dzieci za kilka lat. Ma 27 lat.

Gość gość
Co z tego że nie będzie się spuszczac? Po uno może nie zdążyć, duo w ejakulacie są plemniki, więc nawet nie musi się spuścić, aby doszło do zapłodnienia.

Gość Michał121212
Puszczalska szmato! Seks dopiero po slubie!

Gość gość
gość dziś hahaha rozbawił mnie Twój komentarz.

Gość gość
nie musi sie spuszczac do srodka .. Wystarczy ,ze wyjmie pól sekundy pozniej i ciąża gotowa .. Do zaplodnienia wystarczy kilka kropel spermy W s*****e jest 5 mln plemników , a zapładnia tylko jeden .. wystarczy 1 ml spermy dostanie sie do pochwy i już istnieje ryzyko ciąży

Gość gość
Ejakulat, to inaczej sperma, i to oczywiste że zawiera plemniki. Jeżeli jednak twój chłopak nie spuści się w środku, to nie zajdziesz w ciążę. A czy zdąży wyciągnąć ? To już kwestia zaufania.

Gość gość
W spppermmiee jest 5 mln plemników , a zapładnia tylko jeden .. wystarczy 1 ml spermy dostanie sie do pochwy i już istnieje ryzyko ciąży preejakullacie moze być kilka tysiecy plemników Twój chłopak to idiota , który mysli , że musi cały ładunek nasienia wpompować do środka by doszło do zapłodnienia Otóż nie .. Wystarczy jedna kropelka..

Gość gość
To prawda .. Wystarczy , że pocieknie mu z członka przed wytryskiem gdy się mocno podnieci .. Do zapłodnienia nie jest konieczny pełny wytrysk Nawet to co wycieka z członka przed wytryskiem zawiera żywe plemniki

Gość gość
Boże, mamy XXI wiek, a wy dalej bawicie się w stosunek przerywany? :O Gratuluję będziesz wkrótce mamusią;) Nie zdziw się jak Twój odpowiedzialny facet nie będzie chciał zajmować się dzieckiem.

Gość gość
A czy są takie tabletki przy których nie spada libido? I niema suchości w pochwie? W Październiku dopiero do gina mogę iść więc na pewno będzie chciał to zrobić bez zabezpieczeń. W tym miesiącu było bez i nic się nie stało, ale jednak przemyślałam to, że jednak jest to niebezpieczne.

Gość gość
Jeżeli nie masz zaufania do partnera, to nie powinnaś z nim być. Poszukaj faceta który myśli tak samo jak ty. To proste.

Gość gość
I bardzo dobrze. Madry chlopak. Antykoncepcja to grzech ciezki.

Gość gość
To akurat gowno prawda. W preejakulacie znajduja sie plemniki najczesciej gorszej jakosci, niezdolne do zaplodnienia. Nie zajdzie sie w ciaze od kropli preejakulatu. Musi byc choc minimalny wytrysk.

Gość gość
stosunek przerywany idioci zmniejsza ryzyko ciąży o kilkadziesiąt procent , ale go nie eleminuje do zera !!! Zawsze istnieje 15 % szans że zajdziesz w ciąże uprawiając regularnie stosunek przerywany ..

Gość gość
Obawiam się, że macie racje... Czyli wychodzi na to, że jest nieodpowiedzialny?

Gość gość
plemniki w preejaklatcie są najwyższej jakości .. Poniewaz są one wydalane jako pierwsze

Gość gość
Ja jeszcze nie jestem gotowa na dziecko, chcę wyjeżdżać zwiedzać świat, chcę się dokształcać na kursach, studiować i mam duże plany na przyszłość a poza tym chce dziecko po ślubie.

Gość gość
11:23 u mnie dobrze sprawdza się sylvie20. Czasami 1 nie są idealne i trzeba wypróbować inne, ale możesz być pewna, że trafisz na swoje;)

Gość gość
Oczywiscie zawsze jest ryzyko. Ale nie przesdzajcie ze od kropelki zajdzie. Zdrowe pary z regularnym pelnym seksem moga starac sie o dziecko do roku czasu i jest to normalne. Inna sprawa ze mlody mezczyzna czesto moze popuscic wytrysk i bedzie za pozno.

Gość gość
Nie sa najwyzszej, sa wydalane jako pierwsze bo sa przestarzale. Najlepszej jakosci sa w s*****e. Wlasnie po to istnieje wytrysk.

Gość gość
gość dziś Mój chłopak jest tego tak pewny i mówi ze to jest 100 procent bezpieczne. A poza tym nie chce o tym rozmawiać.

Gość gość
Na Twoim miejscu zmieniłabym faceta.

Gość gość
Preejakulat ma funkcje glownie nawilzajaca

Gość gość
Problem w tym , że facet tylko wytrysk odczuwa Natomiast preejakulatu bądz też tego co mu wycieka przed wytryskiem nie jest w stanie przewidzieć ani nawet poczuć

Gość gość
Twój facet to idiota.

Gość gość
Jeszcze mój chłopak mówi, że jestem jego i na zawsze jakby mnie chciał na własność! I zawsze powtarza mi, że nie pozwoli mi odejść i że wcześniej ludzie potrafili naprawiać niż wyrzucać.