Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja to ciezki grzech !! Wystrzegajcie sie jej !!

Polecane posty

Gość gość

Opamietajcie sie

Gość gość
Oczywiscie

Gość gość
zajmij się swoja dupa,mowilam ci,wystrzegaj się pouczania innych i najlepiej nie wchodz na takie grzeszne strony jak ta

Gość gość
Seks jeszcze cięższy!

Gość gość
Bede wchodzic. A jak cie to tak boli to widocznie masz duuzo na sumieniu. Pewnie jestes aborcjonistka.

Gość gość
Seks MALZENSKI tylko i wylacznie

Gość gość
19:06 Seks to dzieło szatana! Zwierzętom można wybaczyć, nie wiedzą, co czynią, ale człowiek?

Gość gość
Bog pozwala na seks malzenski tylko i wylacznie gdyz prowadzi on do narodzin potomstwa

Gość gość
19:22 Nie pozwala, bo seks to pogarda do drugiej osoby, uprzedmiotowienie i obrzydlistwo! To szatan kusi do popełniania tego ohydztwa. Nasienie można wprowadzić strzykawką i wtedy jest zachowana godność drugiej osoby i szacunek.

Gość gość
19:26 Zgadzam się w 100%

Gość gość
Nie poniewaz wg Biblii nasienie musi trafic z pracia do pochwy a nie do strzykawki. To jest taki sam grzech jak aborcja !

Gość gość
19:51 Nic tam nie ma o pochwach i penisach! Dziecko ma być poczęte w godności i miłości, a przede wszystkim skutecznie, a nie pogardzie o obrzydliwych zwyrodniałych czynach i braku szacunku do drugiej osoby, traktowaniu jej przedmiotowo.

Gość gość
Dlaczego katolicy, którzy są przeciw aborcji jednocześnie opowiadają się za karą śmierci?

Gość gość
to nie grzech cięzki tylko śmiertelny bo się kobieta puszcza

Gość gość
Nie uprawiajcie seksu nawet małżeńskiego i tak za dużo się dzieci rodzi. Ja mam 37 lat i nie mam dziecka. :)

Gość gość
a co to za agitacje? Osoby niewierzące nie grzeszą ☺

Gość gość
Tak, to prawda, tylko katolicy grzeszą. Osoby bezwyznaniowej dekalog nie dotyczy. Podlega wyłącznie świeckiemu wymiarowi sprawiedliwości

Gość gość
Który Bóg? Ja pierdzielę... ktoś wymyślony wiele lat temu ma sterować moim życiem? Niedoczekanie.

Gość gość
W Biblii nie ma nic o antykoncepcji. Papież Franciszek zezwolił na używanie antykoncepcji. Oczywiście miał na myśli małżeństwa, ale jednak pozwolił :D Mohery spokój!

Gość gość
tak, interes ruszył z miejsca. Głupie krowy bardziej papieskie niż sam papież. Chciałyby mu rozkazywać. Teraz kościół jest w porządku, tylko u nas nie nadąża

Gość gość
Franciszek systematycznie opieprza naszych duchownych i jakoś nie widać zmian:D Chodzi o pazerność naszych księży. Papież uważa, że sakramenty powinny być za darmo. Wiecie, że księża mają prawo do kupowania ziemi rolnej chociaż innym grupom zostało to utrudnione? Czy to jest normalne? Wiecie ile kasy nasz rząd pompuje w Rydzyka? Benedykt stwierdził, że trzeba coś z nim zrobić i nie miał na myśli dofinansowania. Ja nie wierzę w księży tylko w Boga. Wam też radzę Jego stawiać na 1 miejscu.

Gość gość
Ale słuchaj sobie kościoła, papieża czy czytaj z fusów, goowno mnie to obchodzi. Ja nikogo słuchać nie będę, a ciebie już na pewno, bo to moje życie.

Gość gość
Chyba nie zrozumiałaś co napisałam;)