Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trala la la

Mam erotyczny sen ale śni mi się nie ten chłopak co potrzeba.

Polecane posty

Gość trala la la

Mam taki oto sen że jest lekcja nie wiem czy z biologii czy z jakiegoś przysposobienia do życia i pani mówi że będziemy dziś poznawać budowę ciała kobiety i następnie patrzy w dziennik i woła mnie do tablicy. Ja idę i pani każe mi się rozebrać. Ja w szoku a cała klasa rechocze ze śmiechu a pani mówi że jak nie zdejmę ubrań to mam 1 do dziennika. Rozbieram się więc a kiedy jestem już naga (wstydzę się ale jestem chyba też podniecona) to pani omawia moje piersi i cipę i pyta czy ktoś jest chętny doknąć i sprawdzić osobiście i niektórzy wstają z ławek podchodzą i macają mnie a ja muszę jeszcze trzymać ręce nad głową tylko nie pamiętam czy pani każe mi je podnieść czy robię to z własnej inicjatywy ale chyba pani. Na tym jednak nie koniec pani mówi że teraz będzie o prokreacji i każe mi się położyć na ławce żeby wszyscy widzieli i teraz woła z dziennika takiego Barteka tłuściocha którego nie lubie. Patrze jak on opuszcza spodnie kładzie się na mnie ze swoim małym sterczącym kutaskiem. Przeważnie w tym momencie się budzę i czuję jak mi serce szybciej bije. Czasami na tym się kończy wszystko ale ostatniej nocy było inaczej. Wsunęłam dłoń pod majtki i dokończyłam palcami fantazjując o tym co było dalej tym razem już świadomie. Dziwne jest to że wcale nie zmieniłam chłopaka na jakiegoś przystojnego tylko pozwoliłam by ten mały tłusty Bartek mnie wybzykał przy pani i przy całej klasie. Szczytowałam bardzo szybko. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Ja sadze ze masz na imie bartek i ty jestes wlascicielem tego zalosnego przyrodzenia i wtej chwili trzepiesz go ddwoma palcami

Gość ty gupia picio
aha a gdzie tutaj erotyka?

Gość gość
Mysle, ze podswiadomie ten gruby cie kreci.

Gość trala la la
Przysięgam że ten tłuścioch mnie nie kręci a wręcz nie lubię go bo dokucza. To tępy imbecyl i jest ostatnią osobą z którą chciała bym to zrobić przysięgam.

Gość sex spec
To proste. Lubisz byc zdominowana. Nie przejmuj sie 99% kobiet woli byc pod syktando faceta.