Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KROTKIE WLOSY U KOBIETY

Polecane posty

Gość gość

co sadzicie ? podobno ujmuja kobiecosci ;p

Gość gość
Ładnemu we wszystkim ładnie. Ja nie mam takiego komfortu. Muszę włosami nadrabiać.

Gość gość
Ja wole krotkie wlosy. Jakos nie moge zapuscic, zawsze zaczynaja mnie deberwowac

Gość gość
Mezczyzni wola dlugie wlosy u kobiety

Gość gość
Krótkie włosy tylko dla lesbijek

Gość gość
to jak jestem bi to powinnam mieć półdługie? :P Nawet jak faceci wolą długie włosy to nie znaczy, że JA mam takie preferować

Gość gość
Krótkie są seksi. Kobiety z krótkimi są odważne i stanowcze a nie takie lelum polelum. Moja żona od zawsze miała i ma krótkie i są fajne tylko muszą być fajnie ułożone.

Gość gość
Krotkie ok ale tylko dla ladnych rysow..dlugi nos male oczy wyklyczaha to Dla mnie to jsk lesba jeszcze bez makapu i w plaskich butach koszmar

Gość gość
Krotkie wlosy sa aseksulane. Taki babochlop . Kobiety sa ladniejsze z dlugimi wlosami.

Gość gość
Według mnie te z długimi włosami choć niezbyt piękne mają i tak więcej punktów od tych pięknych ale z krótkimi, sama mam długie i wiem , ze gdyby nie te włosy + figura nikt by się za mną nie oglądnął.

Gość gość
Dlugie wlosy dodają uroku, a krotkie odbieraja. Kobieta to kobieta ma miec dlugie wlosy. Krotkie sa dla starych bab.

Gość gość
Zdecydowanie długie są lepsze.

Gość Niuncianana
Moja przyszła teściowa ma krótkie wygląda staro, miała kasztanowe w których wyglądała nawet ok a teraz ma blond znaczy chciała blond a wyszedł jej żółty i tak chodzi, staro bardzo wygląda każdy jej to mówi, ma dopiero 46 lat a wygląda bardzo staro, i ubiór jej też tragiczny. Próbowałam jej doradzić co i jak jaki kolor włosów, żeby chociaż do ramion zapuściła,doradzić jej coś w ubraniach. .ale ona uparta jest i nie chce. Woli staro wyglądać. Mi osobiście nie podobają się krótkie włosy, Ja mam długie i grube i na prawdę dodają kobiecości ,uroku. .seksapilu ;)

Gość gość
ja zdecydowanie wolę krótkie i nie zgodzę się, że brzydka z długimi będzie lepiej ode mnie wyglądac. Nie, nie będzie - brzydka jest brzydka nawet jak się zasłoni włosami :)

Nie podoba mi się, kobieta musi mieć jak najdłuższe włosy np. do pasa albo chociaż za łopatki. Sam też noszę długie do ramion na "czeskiego hokeistę" (czyli krócej z przodu, długo z tyłu), jestem fanem hard rocka i heavy metalu z lat 80. i uważam że dla kobiety takie by były za krótkie. W ogóle człowiek wygląda lepiej z długimi włosami, natura tak stworzyła że ludziom rosną długie - u kobiety to delikatność a u faceta agresywna siła (patrz-średniowieczni wojowie).

Gość gość
nosisz mullet i chcesz innym mówić jak powinni się czesać? Mullet to najbardziej wyśmiewana fryzura :P

Gość gość
nosisz mullet i chcesz innym mówić jak powinni się czesać? Mullet to najbardziej wyśmiewana fryzura :P

Gość gość
ja lubie krotkie i nosze krotkie. w nosie mam, co sie podoba mezczyznom :D

Gość gość
ja czym mam dłuższe włosy tym gorzej i starzej wyglądam...noszę bardzo krótkie i naprawdę dobrze wyglądam,pasuje mi taka fryzura...miałam też długie włosy,różne fryzury ale nie dobrze wyglądałam...nie dość ,że źle to jeszcze staro...i nie wmówicie mi,że krótkie włosy dodają lat,moim zdaniem to długie kudły dodają lat...jak takie flamy w nich wyglądacie...dwa na krzyż,byle jak obcięte,ułożone ale ważne,że długie...ja krótkowłosa mogę wam tylko współczuć

Gość gość
ja zamierzam właśnie zapuszczać włosy na starość. Jak jestem młoda i twarz jest jędrna to mogą być krótkie (chociaż mój narzeczony ich nie lubi)