Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to obciach mieć taką łazienkę

Polecane posty

Gość gość
No nie jest jakaś super modna i do chwalenia się, ale czemu od razu obciach? Ja jak się wprowadziłam do obecnego mieszkania miałam prawdziwie obciachową łazienkę, taką z łososiowymi kafelkami które były w wielu łazienkach wtedy, i klasycznym zestawem- okrągłe ruchome lustro na brązowym plastiku, z takiego samego plastiku akcesoria łazienkowe, firaneczka w drzwiach. I patrzylabym na to z przymrużeniem oka, gdyby nie stan tej łazienki. Była zagrzybiona, śmierdząca, płytki popękane,miejscami z ubytkami, no masakra po prostu. Smród i brud, sprzątnie niewiele pomagało i to dopiero był obciach. Niemodna, ale solidna i dobrze utrzymana, to nie jest żaden obciach.

Gość gość
Taki "obciach" to ma miliony Polaków wiec na nikim ta obciachowość nie zrobi raczej wrażenia. Gościowi któremu zdarzy sie tam być to bedzie patrzył tylko byle sie wysrać i iść dalej w swoją strone.

Gość gość
A ja nie mam łazienki Mieszkanie socjalne,wychodek na klatce,mycie codzien gar na gaz a potem miska i chlup chlup.To nie prowo,to Rzeczywistosc!!!

Gość gość
ale z netem zawsze to milsza