Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z góry odrzuca was u facetów?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie - brzydka twarz, zapach i braki w uzebieniu

Gość gość
Brzydka twarz, wieśniackie zachowanie, niski wzrost.

Gość gość
Braki w uzębieniu, brudne poobgyzane paznokcie i ogólne buractwo

Gość gość
Mało kasy.

Gość gość
Buraczany wygląd,niemodne stare ciuch,brzydkie zęby,niemodne jakies znoszone buty,palenie papierosow,brudne i nieobcięte szpony.

Gość gość
wyłysiały łeb, niski wzrost, zarost, który przypomina włosy łonowe, brak zębów, zęby z próchnicą, ochydna blada skóra, szczypior, któremu widać żebra, brzydkie stopy i paznokcie u rąk, wieśniackie zachowanie, gadanie jakąś gwarą ;), brak kultury osobistej, wulgaryzmy co drugie słowo, źle dobrane ubrania, czy buty ( matko boska, ile razy widziałam facetów, którzy mieli za duże buty!!!) , piwny bebzol, nie golenie się w miejscach intymnych, bakier z higieną, dezodorant = prysznic w sprayu... ehh, wolę zdechnąć sama w czterech ścianach niż na siłę ideał szukać

Gość gość
16:56 to zdychaj, reszta z reszta tez.

Gość gość
prostactwo, chamstwo, nachalność, brak kultury, tępota umysłowa, szpan, brak klasy ;)

Gość gość
Broda. Mam natychmiastowy silny odruch wymiotny.

Gość gość
- brak higieny czyli brzydki zapach, brud za paznokciami, żółte zęby (lub ich brak), tłusta cera, mocny trądzik - zniewieściałość czyli rurki, przesadnie stylizowane fryzury, styl typu ,,warszawski chłopaczek'', fotki w lustrze, dziubki, swag, zachowywanie się jak panienka

Gość gość
gość dziś 16:56 to zdychaj, reszta z reszta tez. xxxx hahaha słowa zapuszczonego brudasa :D smutno ci, że kobiety takich łachów nie lubią?

Gość gość
U młodszych roczników to,że zniewieścieli i we wojsku nigdy nie byli.

Gość gość
ja zauwazyłam ze wielu facetów stale drapie sie po nabiale,moze nie przy ludziach ale gro ma takie ciemne plamy na rozporku jeansów,taki brud od ciagłego harowania sie tam ,to mnie mega odrzuca. Do tego brudne buty,załoba pod paznokciami i braki w uzebieniu które mozna spokojnie zrobic na fundusz ( przednie zeby )

Gość gość
niski wzrost poniżej 185 to podróbka faceta

Gość gość
brzydka twarz sylwetka zaniedbanie

Gość gość
16:56 Za niski wzrost skreslasz nawet jak wszystko inne będzie mial idealne i będzie niebiansko przystojny ?

Gość gość
Teraz się nie dziwie temu gościowi od modeli. :)

Ten temat to istny koncert zyczen, i myslenie zyczeniowe. :) ile to juz bylo takich co mialy wymagania, a koniec konce pozakochiwaly sie na zaboj w bezrobotnych mamejach, albo plebsie... :D sory, ale milosc jest slepa. :P

Gość gość
Hehe teraz załóż temat pt. "Co z góry odrzuca was u kobiet?" To będzie masakra. :D

Gość gość
ja pracuje z facetami 20-45 lat wszyscy są prymitywami niezaleznie od wieku i wykształcenia i wszystkie chłopy śmierdzą nawet ci pozornie czyści najgorzej mam rano jedni brudasy drudzy wysmrodzeni tymi swoimi perfumami jak by chcieli teren znaczyć jak zaczełam z nimi pracować dostałam chłopowstrętu

Gość gość
Przecież nie każda z was pięknie pachnie. :D

Gość gość
Wy chyba z jakiegoś rynsztoka jesteście. Mój facet ma wszystkie zęby, łał, nawet białe, łysych placków na głowie nie ma, czyste paznokcie, myję się rano i wieczorem, ubiera ładnie, z "gustem", umie się zachować, ładnie pachnie... Czy to tak dużo? Czy wy miałyście tylko doczynienia z majstrami z budowy, którzy są ośmiergnięci potem na wylot i którzy zębów nie mają od otwierania browarów nimi?

Gość gośćlaluna
Mamisynkowatosc to jest najochydniejsze

Gość gość
chód tzw wożenie się idzie to to takie buja sie na boki jak by dopiero co z kołyski wypadł ,żenada

Gość gość
Brud za paznokciami. Pers na klacie/plecach, braki w uzębieniu, brzydki zapach no i oczywiscie jesli nie widzi świata poza mamusia to juz odpada niestety ☺

Gość gość
18:03 Haha :D z tą kołyska dobre

Gość gość
Z tych postów wynika że ja jestem jakimś ideałem ;)

Gość gość
18;02 majster na budowie i inny fizyczny wykonywujacy ciezką pracę ma prawo śmierdzieć w robocie gorzej jak śmierdzi w drodze do pracy ,żebyście wiedzały jak śmierdzi mój dyr najpierw dziesięć wdechów i dopiero wchodzi sie do gabinetu tego ogra

Gość gość
bebzun sandały spodnie rurki zaniedbany zarost i ogólnie wąsy nieśweże ciuchy długie rzadkie włosy

Gość gość
gość dziś Z tych postów wynika że ja jestem jakimś ideałem x Chyba w oczach swojej matki.