Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy maluszków doradźcie. Proszę.

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mamą 5 miesięcznej dziewczynki karmionej piersią. Chodzi mi o kupkę takiego maleństwa. Do tej pory była to kupka raz na 2-3 dni taka koloru musztardy z grudkami lekko papkowata. Dziś od rana robi zielono żółte kupki....nawet nie kupki bo to tylko zabrudzona pielucha jest takie zbite gluty ze śluzem. Dziecko jak narazie jest takie jak zawsze wesołe itp. Od 2 tygodni podaje mleko pfhenyl free i kaszkę kukurydziana oraz pierś. I teraz nie wiem czy to po mleku i kaszce ale po dwóch tygodniach dopiero takie coś ? Czy to normalne czy może ma jakiś stan zapalny???? Proszę o radę. Oczywiście jutro idę z nią do lekarza ale czy któraś mama też tak miała? ? Tym normalnym mamom z góry dzięki za odpowiedzi. A głupie DOCINKI i komentarze sobie możecie darować.

Gość gość
Mozliwe ze jesli ząbkuje to od tego. Albo moze cos w twojej diecie nie posluzylo. Powinno samo przejść, moim dzieciom czasem tez sie takie kupy zdarzaly.

Gość gość
Mozliwe ze od tego mleka. Jak ma sluz w kupce to cos zaszkodzilo.

Gość gość
Tylko ze ona jest fenylakiem i inne mleko nie wchodzi w grę...... martwię się.

Gość gość
A co do mojej diety to Nie jadłam niczego nowego tylko to co zawsze. Chyba ze po gruszce? Nie jadam ich żeby małej nie wzdymalo Ale tylko zjadłam jedną i to we wtorek.