Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham nurkowanie

Szczęka mi opadła gdy przeczytałam napis na drzwiach do basenu

Polecane posty

Gość kocham nurkowanie

Na początku sierpnia wykupiłam sobie kolejny 3-miesięczny karnet na korzystanie z basenu bo tak wychodziło najtaniej. Wszystko było ładnie pięknie cacy do zeszłgo tygodnia gdy na drzwiach do basenu i pod prysznice pojawił się taki oto napis "Bezwzględnie każda osoba przed wejściem do hali basenowej powinna dokładnie umyć się mydłem i spłukać pod natryskiem (bez kostiumów kąpielowych!!!). Zarządenie Głównego Inspektoratu Sanitarnego". Czyli że pod prysznice nago. Nie miałabym przeciwskazań gdyby były osobne kabiny prysznicowe dla każdego a tymczasem jest jedna wielka sala gdzie wszyscy wszystkich widzą. Bardzo mnie to krępuje i myślałam o rezygnacji z pływania bo nie podoba mi się robienie striptizu na oczach kilku - kilkunastu osób ale okazuje się, że nie ma możliwości zwrotu pieniędzy a przypomnę, że mam jeszcze niewykorzystane półtora miesiąca. Co robić w tej sytuacji? Pani w recepcji twierdzi, że umowa nie przewiduje zwrotów a ja jej na to, że w umowie nigdzie nie ma o przymusie rozbierania do naga, wtedy pani rozkłada ręce i powołuje się na odgórne zarządzenie GIS. A co mnie obchodzi GIS? Mam swoje powody aby unikac bycia nago.

Gość gość
0/10 a teraz do nauki/roboty

Gość gość
Sprzedaj karnet na allegro.

Gość gość
nie wiem jak sytuacja w damskich przebieralniach wygląda, ale mnie śmieszą faceci latający za zasłonkę, żeby gacie zmienić, no bo przecież wszyscy marzą żeby zobaczyć ich mikrofiutki pod opasłymi brzucholami :D albo myjący się pod prysznicem w gaciach... Przecież ludzie tam przychodzą pływać, szybko się przebrać i umyć i nikogo nie obchodzą ich genitalia. I sądzę, że identycznie jest w damskiej. Nikt tam nie przychodzi gapiś się na Twoje tzytzki, tzipe czy brzuch. wyluzuj

Gość kocham nurkowanie
@ gość dziś Sprzedaj karnet na allegro. x Ja ma imienny z wspisaniem nawiska i numeru dowodu osobistego. Nikt nie kupi bo nikt prócz mnie nie wejdzie na basen. Pamiętam czasy gdy karnety nie były imienne i wtedy po kolei cała rodzina mogła iść popływać i chyba dlatego porobili teraz imienne.

Gość gość
jakby mieli duże kuśki to by się nie wstydzili tak samo kobiety z małymi piersiami się zakrywają a te ze sporymi dumnie jeszce paradują pod tym prysznicem

Gość gość
ale nikt tam nie przychodzi oglądać ich kusiek ani twoich małych tzytzków. to naprawdę nikogo nie obchodzi

Gość gość
A kto to sprawdza ? Idz sie od razu plywac i juz

Gość kocham nurkowanie
@ gość dziś ale nikt tam nie przychodzi oglądać ich kusiek ani twoich małych tzytzków. to naprawdę nikogo nie obchodzi x Właśnie, że obchodzi. Nie mam małych piersi i nie one są moim problemem. Mój mąż lubi naturalne owłosienie łonowe i specjalnie dla niego nie golę sobie. Niestety teraz jest jakaś głupia moda na gołe c****a i jestem tam jedyną kobietą z naturalnymi loczkami i uwierz mi jak najbardziej wzbudza to zainteresowanie innych. Jeszcze nie było tak, żebym którejś nie przyłapała jak się gapi bezczelnie między moje nogi. To bardzo krępujące.

Gość gość
no to niech się gapi, co cię to obchodzi? naprawdę nei jestem w stanie pojąć tej chorej pruderii. to ona się powinna wstydzić nie ty

Gość gość
W praktyce to wygląda tak, ze wszyscy (w damskiej szatni) ida pod prysznic jednak w strojach, wiec ja też. Ale gdyby wszystkie sie rozbieraly bo taki bylby wymog to ja pewnie tez bym tak robila

Gość gość
nie widze problemu. Nikt na nikogo sie nie gapi, tylko myje sie i tyle. Co za pruderia. W szwajcarii, niemczech, skandynawii, francji sa sauny mieszane, kazdy nago. Na poczatku bylo mi dziwnie, po 5 min wyluzowalam, bo nikogo nie obchodzisz, nikt sie nie gapi. Wyluzuj. Nikogo "loczki" nie beda obchodzic.

Gość gość
Jak wejdzie lesbijka to na pewno się gapi i podziwia

Gość kocham nurkowanie
@ gość dziś nie widze problemu. Nikt na nikogo sie nie gapi, tylko myje sie i tyle. Co za pruderia. x Jeszcze raz Ci tłumaczę, że się gapi. Gapi na bezczela i to w taki sposób, że jak przechodzę to aż wodzi za mną wzrokiem. Przecież widziałam. Ja wiem, że to ona się powinna wstydzić za to gapienie ale która dziś ma honor? Gapie się na mnie nagą jak na jakimś targu niewolników a mi nawet zasłonić się rękoma nie wolno bo zaraz byłyby śmiechy. Co za chora mentalność u ludzi :O

Gość 19372864
To niech sie gapi. Przeszkadza Ci to cos?

Gość kocham nurkowanie
@ 19372864 dziś To niech sie gapi. Przeszkadza Ci to cos? x Właśnie przeszkadza. Czuję ogromny dyskomfort gdy inne tak wlepiają gały między me nogi. Ten dyskomfort zostaje we mnie nawet jeśli już dawno opuszczę basen i jestem gdzieś indziej. Nawet w pracy gdy głowę mam zaprzątniętą czymś innym to klientki często kojarzą mi się z kobietami pod prysznicem. Moja wyobraźnia kreuje scenariusze jak one zareagowałyby na widok mego czarnego podbrzusza. Śmiałyby się? Może tylko gapiły z niemą dezaprobatą? Nawet gdy już w domu późnym wieczorem rozbieram się przed seksem z mężem to widok własnego ciała nasuwa wspomnienia z basenu. Jak więc widzisz bardzo mi to przeszkadza.

Gość 19376428
IMHO zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Nie mysl o tym wszedzie bo zwariujesz ze stresu :D Mam nadzieje, ze chociaz podczas sexu z mezem nie myslisz o basenie ;)

Gość gość
IMHO powinnaś chodzić bez majtek i stanika cały dzień.

Gość gość
To provo tego od tematow o lesbijkach ale cos mu nie wyszło

Gość kocham nurkowanie
To o 11:39 to podszywka. To nie moje.

Gość gość
11:47 To pewnie jedba z tych kobiet z basenu

Gość gość
Nie prowo bo na normalnych europejskich basenach tak jest i tylko zasciankowe zacofane Polskie baby moga sie wstydzic. Taka prawda.

Gość kocham nurkowanie
@ 19376428 dziś IMHO zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Nie mysl o tym wszedzie bo zwariujesz ze stresu :D Mam nadzieje, ze chociaz podczas sexu z mezem nie myslisz o basenie ;) x Już wyżej napisałam, że myślę. Gdy mamy kochać się z mężem a ja się rozbieram to jeszcze nim ściągnę majtki, wystarczy, że ujmuję palcami gumkę a natychmiast przypomina mi się sytuacja z basenu. Przymknę na chwilę powieki i już przenoszę się myślami do szatni i stoję otoczona patrzącymi na mnie kobietami. Jest we mnie jakiś masochizm bo wcale nie staram się odpędzać tych myśli. Nawet odwrotnie. Nie wiem czemu ale gdy jestem podniecona zbliżającym się seksem to myśl o obserwowaniu mnie przez obce osoby wzmaga jeszcze to podniecenie. Sama jestem zdziwiona tym odczuciem. Także podczas samego seksu lubię fantazjować o sytuacji z basenu. Szczególnie gdy stoję na czworaka a mąż bierze mnie od tyłu to zamykam oczy i wyobrażam sobie, że robimy to na środku szatni a wszystkie kobiety siedzą na ławkach i obserwują to. Ale w fantazji to nie mąż mnie bierze tylko jakiś obcy facet. Podobno wszedł nowy przepis sanepidu, który nakazuje wszystkim wstydliwym kobietom uprawiać publiczny seks przed pływaniem aby oduczyć je wstydzenia. Nie mam wyjścia, zapłaciłam za karnet i muszę się zastosować do przepisu. Trudno w to uwierzyć ale przy takich myślach dochodzę szybciej niż zwykle. Jednak po orgazmie mam kaca moralnego. Zdradzam własnego męża! Co prawda tylko w myślach ale jednak. Mam wyrzuty sumienia.

Gość gość
Skoro Ci sie podoba to w czym problem?