Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia9499

Czy mój chłopak się mnie wstydzi ?

Polecane posty

Mam chlopaka tylko jest taki problem dzieli nas 300 km i nie chodzi o ta odleglosc bo to dla mnie nie problem widzimy sie co miesiąc powiedzmy ze przyjezdza na jakies 3-4 dni. Jest miedzy nami 5 lat roznicy ja jeszcze sie ucze on juz pracuje. Ale przejdzmy do sedna chodzi o to ze nie lubie wrecz nie toleruje jego babci,dziadka,ciotki(ale ona jest tylko 8 lat starsza od niego). Ktos moglby powiedziec ze za nic niby nic mi nie zrobili ale wyszla raz taka sytuacja ze powiedzial im ze jestem starsza dolozyl mi 2 lata, niby dlatego ze sie bal ich reakcji itd. Bardzo mnie to zabolalo i uznalam ze sie mnie wstydzi. Teraz tez czesto mu to wypominam gdy sie o cos sprzeczamy. I nie lubie wrecz nienawidze ich wlasnie za ten incydent wiem ze moze nie powinnam ich ale czule ze to oni ponosza wine za to ze moj chlopak wstydzil sie mnie(tego ile mam lat) i ze mnie oklamywal. Gdy wiem ze ma u nich byc reaguje wrecz alergicznie. Jak to zmienić?Nie wiem co robic prosze pomozcie mi.

No ale o co ci chodzi nwm co o tym sądzić dlatego pytam, jeśli uważaasz że coś robie żle, powiedziałam żle to mi powiedz

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Po prostu postaraj się zrozumieć jego i ich. Czasem odrobina empatii wystarczy, żeby przekroczyć takie ograniczenia. Od razu zakładasz, że się Ciebie wstydzi. Może po prostu jego rodzina jest starośweicka, więc wolał dla świętego spokoju skłamać.

Gość gość
od jak dawna jesteście razem? Może jak jeszcze nie miałaś 18, on bał się po prostu gadania, że zadaje się z nieletnią. 5 lat różnicy to nie jest dużo, ale w takim młodym wieku to jednak duża różnica (jakbyście mieli 25 i 30 lat, to co innego). Po prostu każdy na logikę mógłby mu mówić, że ty się jeszcze uczysz, że możesz nie wiedzieć, czego chcesz, lub że nagle zapragniesz się "wyszumieć". Może z tego powodu dodawał ci lat

Gość gość
To wszystko niewazne! Najwazniejsze zeby znalezc powod zeby nienawidziec jego rodziny! To takie polskie!

Gość gość
Jakie razem? Ty tylko do niego jezdzisz zeby dawac mu du/py -nic wiecej!