Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mnie rano zg****il. Czuje sie okropnie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Maz mnie rano zg****il. Czuje sie okropnie pomocy

Gość Edziaaaaaaaa
Prowo :P Myślałaś, że się nie domyślimy? :D

Gość gość
Nie zadne prowo :( ale wiem ze nikt mi nie wierzy

Gość gość
Ja ci wierzę. Powinnaś zgłosić to na Policję. Gwałt zagrożony jest karą do 10 lat pozbawienia wolności.

Gość gość
Problem gwałtów ze strony mężów, jest w Polsce bardzo powszechny. Należy podkreślić, że gwałt ze strony męża, ma takie samo znaczenie jak gwałt ze strony obcego mężczyzny.

Gość gość
Mnie codziennie rano gwałci dokładnie o 4;30 jak jeszcze smacznie śpię, ale nie czuję się potem okropnie tylko znów zasypiam. Można się przyzwyczaić do własnego męża.

Gość gość
No wlasnie boje sie zglosic, jak to dalej bedzie. Mamy dwoje dzieci malych. Dzisiaj mialam okres..przescieradlo we krwi, zostawil tak mnie i po prpstu wyszedl do sklepu jakby nigdy nic

Gość gość
Gwałt to gwałt. Nie musi być zgłoszony na Policję, ale zawsze istnieje taka możliwość.

Gość gość
Jeżeli żona nie zgłasza takiego przypadku, to gwałty mogą się powtarzać i trwać latami.

Gość gość
Maz nie moze zg****ic zony. Seks to malzenski obowiazek.

Gość gość
Każdy seks, na który kobieta nie wyraża zgody, to gwałt. A obecnie - według polskiego prawa - przestępstwo gwałtu jest ścigane z urzędu. Już nie na wniosek poszkodowanej. Wystarczy więc, że kobieta zgłosi gwałt, a Policja dalej robi wszystko sama.

Gość gość
Policja nie ma możliwości odmówienia wszczęcia postępowania dochodzeniowego. Na gruncie prawa cywilnego, nie ma czegoś takiego jak "obowiązek małżeński". Gwałt to gwałt. "Obowiązek małżeński" funkcjonuje jedynie na gruncie Kościoła Katolickiego.

Gość gość
Gwałt, to każdy seks, na który kobieta nie wyraziła zgody i do którego doszło w wyniku stosowania przez mężczyznę przemocy. Czyli każdy seks na siłę. To że mężczyzna jest mężem kobiety, nie ma żadnego znaczenia.

Gość gość
a co mówi prawo o gwałcie na mężu? mój zazwyczaj jest za bardzo pijany żeby coś zrobić a ja przecież potrzebuję seksu i zawsze nad ranem korzystam z tego co natura mu dała, czy on mnie może oskarżyć o gwałt?