Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet postawił mi ultimatum ja go nie chciałam spełnić więc odszedł

Polecane posty

Gość gość

Powiedział mi, ze jak teraz, natychmiast bez ślubu nie zajdę w ciażę to z nami koniec :O

Gość gość
nie o miłość mu chodziło tylko władzę na tobą ciesz się że jesteś wolna od niego

Gość gość
wiedzial,ze sie nie zgodzisz a juz pewnie mial inną wiec mial pretekst by cię zostawić.

Gość gość
Trzeba mu było życzyć szerokiej drogi.

Gość gość
Słabe prowo.

Gość gość
Prowo mezczyzni chca najpierw slubu a dopiero potem seksu!

Gość gość
Prowo mezczyzni chca najpierw slubu a dopiero potem seksu! hahaha pierwsze slysze :D :D :D

Gość gość
dlugo z nim bylas ??

faceci wiążą się dopiero jak sprawdzą samicę pod kątem gotowości rozpłodu, dla swojego plemnika w formie dziecka są w stanie zrobić wiele, to nie są samce ALFA może kiedyś poznasz bardziej wyrafinowanego mężczyznę, dla którego nieważny jest prosty instynkt

Gość gość
Byłam z nim kilka lat (7). Niestety od jakiegoś czasu powtarzał, ze on JUZ chce byc ojcem, bo on jest przed 40-stka i jeszcze nie ma dzieci, ale ja jestem mlodsza 10 lat i chce sie jeszcze rozwijać, nie chce sie jeszcze pakowac w pieluchy... Powiedziałam mu żeby mi dał czas, bo teraz nie jest wlasciwy moment, ze najpierw chce zdobyć troche doswiadczenia w zawodzie bo narazie u mnie jest z tym marnie, to powiedział, ze odejdzie jesli nie odstawie tabletek teraz. No i chyba odszedl bo sie nie odzywa juz ponad tydzien.. Ale ja tez go jakos specjalnie nie blagam o powrot, tylko troche jest mi zal tych 7 lat...Gdyby bardziej mnie rozumial, ze chce sie rozwijac itd to by było inaczej. Ja by, mogla miec dziecko za jakies 2, 3 lata

Gość gość
Ogólnie o wiele bardziej mu zależało na dziecku niż na ślubie. Bo on już chciał je miec, powiedział, że jeśli nie ze mną to z kimkolwiek. Że to nawet, ze jestem ładna się już nie liczy, że może i weźmie sobie brzydką byleby mu urodziła dziecko i dbała o dom :O Niestety to nie jest prowokacja tylko dokladnie tak powiedzial.. Z drugiej strony moze mial do tego prawo, ale nie rozumial moich potrzeb, marzen.. Ja mam teraz 28 lat, chcę zdobyć troche doswiadczenia w zawodzie, zrobić kurs po studiach, nie chce wszystkiego nagle porzucic. Może za np. rok bym sie zdecydowala na dziecko, też chce miec dzieci, ale nie w tym momencie

Gość gość
mogłaś myśleć wcześniej a facet widać że cię nie kochał tylko chciał wykorzystać

Gość gość
Słabiutko:)

Gość gość
To przez 7 lat nie rozwinęłaś się wystarczająco, by założyć rodzinę? Chyba nie piszesz tu całej prawdy, tak czuję.

Gość gość
Zalezy co rozumieć przez założenie rodziny bo o ile za mąż bym już chetnie wyszła, to z dzieckiem wolałabym poczekać z rok czy dwa... Ale on chciał dziecka juz teraz