Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się jezdzić autobusem, że ktoś mnie wyśmieje..

Polecane posty

Gość gość

Właśnie skończyłam się leczyć z głębokiej depresji po wielkiej traumie i stracie. Przez ostatni rok pracowałam zdalnie z domu i nie wychodziłam z niego. Od dziś mam wychodzić do pracy w miescie obok i będę dojeżdżała 40 min autobusem pks. Okropnie się tego boje... że ludzie mnie wyśmieją. Bo ja jestem gruba.. przytyłam po tej depresji 30 kg w rok.. teraz ważę ponad 90... Autobusy zawsze pełne, często trzeba stać w korytarzu bo nie ma miejsca... Właśnie pół roku temu kiedy ważyłam jeszcze 78 kg jechałam i jakaś młodzież się ze mnie śmiała, że jestem gruba i brzydka... a facet przechodząc obok powiedział, że gdybym nie miała takiego brzucha to może by się posunął... masakra. Mam 23 lata... co zrobic, żeby normalnie jezdzić i się tak nie stresować? Nie chcę żeby przez takie coś wróciła mi depresja.

Gość gość
najgorsze jest jak muszę się wypróżnić... nie mam w domu łazienki (komornik zabrał nam nawet kibelek) więc walę do wiadra ale nie ma gdzie kupić takiego wiadra co by pomieściło moje nieczystości. To dodatkowo mnie dobija...

Gość gość
Masz kolejny powód żeby zająć myśli odchudzaniem. Nie przejmuj się. Po prostu schudnij.

Gość gość
jedz szczaw i śliwki mirabelki szybko schudniesz i bedzie po problemie ;-)

Gość cyri293
Ja byłam okropnie gruba ważyłam 120kg 168cm więc możecie sobie wyobrazić jaką kuleczką byłam ale mam to już za sobą;) a wiecie co mi pomogło samo zaparcie jest najważniejsze oczywiście moja suplementacja African Mango http://afrikanmango.pl bardzo wspomogła moje pierwsze dni;) moje uczucie głodu nie było już takie silne;) zaczęłam jeść regularnie.... oczywiście porcje takie bym się najadła ale nie przejadła... chleb tylko rano później już nie ;) 1,5l wody dziennie;) no i ruchu;) ja byłam wstydliwa ale zaczęłam wychodzić wieczorami biegać a raczej truchtać bo nie miałam na początku siły na bieganie ale poznałam wiele ciekawych ludzi i wiecie co bardzo mnie wspierali mimo iż znali mnie chwilę;) schudłam do 72kg przez 6 miesięcy !

Gość gość
przestan sie przejmowac tym co inni mowia,niech mowia co chca i niech sie smieja,miej to gdzies :)

Gość gość
ja bym się z ciebie nie smiała,tylko patrzyła z litością, bo dopuścić się do takiego stanu to raczej nie jest śmieszne a przykre

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.