Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość xx

Moja młodsza siostra chyba podrywa mi męża, doradźcie!

Polecane posty

Gość gość xx

Po ślubie zamieszkaliśmy w moim rodzinnym domu (my z mężem na piętrze, rodzice i młodsza siostra na parterze są). Odkąd tak się stało zauważyłam dziwne zachowanie mojej siostry. Wiadomo jak się mieszka razem nawet na innych piętrach to nie sposób się mijać bez słowa czy nie widywać dlatego jak tylko znajduje okazję to robi do mojego męża maślane oczy, mruga jakoś tak dziwnie, uśmiecha się. Czasami nawet wtedy jak ja to widzę. A to tylko niektóre jej zachowania.Jak jej zwrócić uwagę żeby nie wyjść na zazdrosną zołzę?

Gość gość
Popilnuj lepiej meza jak on sie zachowuje w stosunku do niej

Gość gość
To ty sylwka ??

Gość gość xx
Nie mam na imię sylwia.

Gość gość xx
up

Gość gość
Co wy tak tej Sylwii się czepiacie?

Gość gość
ile ma lat i czy ladna?a czy twoj maz jest przystojny?bo jesli lysy z brzuszkiem to moze sobie jaja robi

Gość gość xx
Moja siostra ma 18 lat. Obiektywnie patrząc to tak, jest atrakcyjna. Mój mąż młody i przystojny, więc to raczej nie żadne jaja, choć chciałabym...

Gość gość
jakby było coś dobrego z twojego męża to nie pozwoliłby dojść do takich sytuacji a nawet powiedziałby ci że siostra ma maślane oczka

Gość gość xx
Jak można o człowieku mówić per ''coś''? Mój mąż jest poirytowany jej zachowaniem w gwoli ścisłości.

Gość gość
Na razie nic jej nie mów, ale powinnaś ją obserwować. Jak będziesz w 100% pewna, że się ślini na jego widok, to wtedy zwróć jej uwagę. Ale pewnie masz rację: nowe ciacho w domu, to i figle w głowie.

Gość Dajezza
Uważaj Mój mąż przez rok mnie zdradzał z moją młodszą siostrą. Biedaczek został uwiedziony

Gość gość
a mąż nie potrafi sie odezwać do smarkuli?

Gość gość
Nastepne prowo , cienkie Napisz czy wygadales bratu , ze *****les jego narzeczona

Gość gość xx
Mąż jest całą tą sytuacją zmieszany, zbywa ją dla świętego spokoju żartem i szybko ucina temat, ale nie raz i nie dwa rozmawialiśmy o tych jej...wybrykach. Na początku myślałam, że przesadzam, ale teraz już nie jestem tego taka pewna. O jakim bracie i narzeczonej mowa?

Gość gość
ona da mu doopy, pewnie chce ci go odbić, radze wyprowadzke, serio

Gość gość
gwarantuje że ona go zauroczy i ją wyrooha, nie ma hooja

Gość gość
jak suka da to pies weźmie, facet to tylko facet, mam nadzieje że mu jaja opróżniasz kilka razy dziennie i nie poleci roohać twojej siostry, bo okazje ma, nie zaniedbywaj go seksualnie

Gość gość
Dajezza dziś Uważaj Mój mąż przez rok mnie zdradzał z moją młodszą siostrą. Biedaczek został uwiedziony >>> pewnie mu mało doopy dawałaś i dlatego go poniosło, facet to tylko facet

Gość gość
Dobre: facet to tylko facet. A chłop to kapustę nosi zamiast głowy? Jak jesteś pewna to musisz z nią koniecznie porozmawiać. Gówniara, może za cel sobie wzięłą, że go uwiedzie. Wyśmiej ją i spytaj czy znależć jej chłopa.

Gość gość xx
No niby na początku to nawet śmieszyło mnie zachowanie siostry, ale im bardziej widzę to co robi, tym mam mieszane uczucia, więc chyba muszę podejść do sprawy poważniej.

Ja bym na początku żartobliwie pytała od kiedy z niej taka Lolita czy coś, a jakby żarty nie dały jej nic do zrozumienia i sytuacja by się nasiliła, to bym się wprost zapytała, co ma znaczyć to zachowanie i porozmawiała o tym, gdzie jest jej miejsce w tej relacji. Ogólnie jeśli to prawda to po prostu żenujące z jej strony.

Gość gość
Poprostu sie wyprowadzcie moze twoja siostra jest zazdrosna o to ze nagle jakas obca osoba zabrala jej miejsce w domu. Podejrzewam ze napocztku to obydwie mieszkalyscis na gorze. Ewidentnie dziewczyna chce pokazac ze cos jej nie pasuje. Wyprowadzcie sie i po problemie.

Gość gość xx
Co do mieszkania tam, to póki co jesteśmy w trakcie budowania własnego domku. Nic wielkiego, ale jednak trochę jeszcze wykończeniówki zostało, więc musimy zacisnąć zęby i zostać u rodziców. Ok, spróbuję najpierw z lekka żartem ją podejść i wtedy zobaczę jej reakcję. Dzięki.

Gość gość
No i jaka ta reakcja??