Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalem dzis w banku kasjerke bardzo napalona

Polecane posty

Gość gość

siema dzisiaj w banku byłem konto zalozyc i tam była bardzo ladna kasjereczka, bardzo się do mnie usmiechala. ja z natury taki przystojny zboczeniec co ma twardego ciagle gestykuluje seksownie z takim napięciem seksualnym no i ja tu ona tam i zgranie jest. zalozylem to konto a ona mi jeszcze zaczela tlumaczyc co i jak choć doskonale wiedziała ze będę to umial i tak dalej. no i na końcu dala mi wizytowke zebym dzwonil jak będą jakies problemy. odprowadzając mnie przy tym do drzwi. usmiechala się do mnie bardzo milo, jej oczy przemawialy do mojej duszy . mój wzrok również pewnie ja poruszyl. no i teraz pytanie. bo ja mam 19 lat a ona wygląda na 30-35 no i tak, mam zadzwonić i się spytac czy może wyszla by na kawe a na spotkaniu się spytac czy ma męża? wygladala mi na mezatke, ale może to taka suczka co zdradza meza jak się nadazy okazja,a wiec może nie przypominać jej o jej związkach? może od razu wsadze reke pod jej spodniczke i paluszek za paluszkiem jej wsadze slisko w p**dzisko.. poradzcie mi co robic, ona naprawdę jest fajna a ja napalony jak chuuuj.

Gość gość
rozumiem, że jesteś napalony, ale chcesz pukać tępaka, co siedzi w okienku w banku?

Gość gość
ona nie jest pustakiem, wygląda porządnie. może ma dorysowywane brwi ale no chuuj.. jestem młody musze korzystać prawda? lepiej to niż mam jezdzic do torunia i placic 50 zl za zrobienie gały no kurde

Gość gość
>>> "a na spotkaniu się spytać czy..." Jeśli "się pyta", to pytanie kierujemy do samego siebie, np.: Myję się. Czeszę się. Głaszczę się. To znaczy SIEBIE, samego SIEBIE. Ogarniasz? Polska języka trudna być. Po polsku: >>> "a na spotkaniu spytać ją czy..." Naucz się polskiego, bo wstyd, ze robisz błędy jak dziecko z podstawówki.

Gość gość
Spytaj czy możesz złożyć jej depozyt spermy do ust i w pupe

Gość gość
cha cha człowieku taki mamy standard obsługi ze kogoś kto otwiera konto traktować mamy jak króla. tłumaczyć dawać kawę wizytówkę i odprowadzać do drzwi. przykro mi ale nawet lumpa mamy prawie po dupie całować

Gość gość
I dostanie za to konto twoje kasę człowieku a nie ze napalona była cha cha cha. idź teraz zrób przelew albo wpłatę zobaczysz różnice. pozdrawiam

Gość gość
gość dziś w pupę?

Gość gość
Kolego ona byla mila bo tak musiala robic a nie, ze jej sie pdoobasz

Gość gość
Dobre provo. Marna fantazja

Gość gość
skąd wiesz, może faktycznie jakaś niewyżyta suczka? jak ja zakładałam konto w banku, to nikt mnie do drzwi nie odprowadzał (kobietą jestem). gościu - zdzwoń do niej