Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem starym prawiczkiem 25plus i mam racjonalne podejście do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Po cholerę mi one. Lubię własne samotne życie, a dziewczyna to niestety strata czasu, uściślając kupa obowiązków i masa problemów. Dawniej tu przesiadywałem na forum narzekając na brak dziewczyny, a teraz naprawdę się cieszę, że jej nie mam.

Gość gość
Rada mojego szwagra: jak kobieta wyczuje, ze cos umie to bedzie to wykorzystywac az w koncu bedziesz robic w domu wszystko. W sumie tak u nich to wyglada.

Gość gość
Jestem w podobnym wieku i również tak sądzę. Rodziny zakładać również nie zamierzam. Jestem introwertykiem.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seksik telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://www.sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwoń

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
Szkoda się użalać lepiej wejsć na portal sexoferty.ovh i będzie po sprawie

Gość gość
brawo Ty

Gość gość
Jestem kobietą i zgadzam się. Bycie w związku to strata czasu, energii. Jestem introwertyczką, byłam w związku. Na początku jest fajnie, z czasem ta druga osoba staje się nachalna i męcząca.

Gość gość
1:39 To znowu ja. Chociaż trzeba przyznać, że fajnie było doświadczyć seksu, który jest trochę uzależniający. W związku byłam 5 lat.