Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy traktujesie nianie dzieci jak służące

Polecane posty

Gość gość

Czy zaprosić ją do stołu aby z nami zjadła czy dac jej miejsce w kuchni? Jak jest u waS?

Gość gość
Ja jestem opiekunka i traktuja mnie normalnie , a to jest pomoc pracuje jak jestes w domu? Ja zostaje z dziecmi jak rodzice ida do pracy

Gość gość
Czyli jesteś służbą i siadają z tobą do stołu??!?!? Dziwne to jak dla mnie....

Gość gość
Nie mam potrzeby jedzenia z nimi bo jak oni przychodza to ja ide do domu nie sluzba bo to oznacza sprzatanie itd a ja tylko zajmuje sie dziecmi

Gość gość
Jesteście p******e. Człowieka traktuje się z szacunkiem a co to za szacunek jak niania je w kuchni? Ludzie nie są kopciuszkami. Nie chciałabym pracować u takich ludzi. Masakra.

Gość gość
Wieśniary jakieś, myślą, że jak zatrudnią nianie, to są szlachciankami, a słoma z butów wystaje. Śmiech na sali, jak Wy się musicie dowartościowywać. Jaka służba idiotki? Czy Wy jesteście służącymi swoich pracodawców? Co do opiekunek, to one są nawet kimś więcej niż pracownikami, są osobami, które maja ogromny wpływ na to, jak nasze dziecko się rozwija. A tak na marginesie, prawdziwą damę poznać po tym, że z takim samym szacunkiem traktuje hrabiankę i sprzątaczkę.

Gość gość
A po co ci niania jak jesz obiad i jesteś w domu?

Gość gość
"Czyli jesteś służbą i siadają z tobą do stołu??!?!? Dziwne to jak dla mnie.... " ojej aleś klawy żart wymyśliła, może kabaret załóż i do TV co sie tu bedziesz marnować jajcaro

Gość gość
Czy to nianie, czy sprzataczke czy jakas tam pomoc domowa kulturalny czlowiek nie traktuje jak sluzby, ale jak swojego pracownika.ona nie ma ci sluzyc, szlachcianko od siedmiu bolesci, tylko wykonac prace, za ktora mu placisz.nic piza tym.