Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadzwonili z TVN

Polecane posty

Gość gość

Zadzwonila do mnie babka, powiedziala ze ma moj numer z OLX i ze byc moze moge jej pomóc i czy moze mi zajac minute. Mieliscie tak kiedys? Bo sie rozłaczyłam .........

Gość gość
sprzedajesz nerki na olx? :)

Gość gość
Ja miałam chcą dać twoje ogłoszenie w TVN

Gość gość
Ale płaca coś za to? Na czym to poelga i czemu akurat moje?

To znaczy, że szukają ludzi do kolejnych odcinków Rozmów w Toku. W ten sposób szuka się gości, nawet po portalach ogłoszeniowych, dzwoniąc w ciemno i wypytując, czy Ty albo siostra/sąsiadka nie miała sytuacji pasującej do tematu odcinka, do którego szukają gościa. Za odcinek można zarobić kilka stówek (ok. 300) i opłacają transport do studia, także jeśli ktoś potrzebuje kasy to zawsze może trochę pograć, niby dokumentaliści z Rozmów sprawdzają wiarygodność gości, ale jak już nie mają nikogo to biorą jak leci. Pytanie, ile jest warta twarz i kompromitacja, bo zazwyczaj historie są z góry w zarysie ustalone i mające wywołać kontrowersje, więc występ w takim odcinku bez względu na to, czy mówi się prawdziwą historię życia, czy się koloryzuje, to jednak idzie na całą Polskę, program jest tak zrobiony, żeby goście wywoływali emocje od płaczu, po złość, a najczęściej niestety śmiech i kpiny, więc warto to przemyśleć zanim się ktoś zdecyduje.

Gość gość
Od razu czy płaca polskie takie k***a za robotę sie weź nierobie

Gość gość
Jestem niepełnoletnia, ciekawe za jaką robotę mam się wziąć...Tylko pytam osoby które tak miały na czym to polega. moze po takim wypromowaniu przynajmniej ktos by kupil moją rzecz :)

Gość gość
Jak zadzwonili to musisz zapłacić za to połączenie jak za 0700

Gość gość
na całą Polskę? ktoś ogląda to w ogóle? :D w życiu bym nie rozpoznała nikogo

Gość gość
Tak promują i jest duża szansa ze ktoś kupi koszt to ok 1000 zł

Gość gość
Zgłaszam cię do olx bo z olx mogą korzystać tylko osoby pełnoletnie złamałaś prawo

No skoro dalej to jest na antenie, to znaczy, że ktoś ogląda i to jeszcze niemało "ktosiów". Wystarczy spojrzeć na komentarze na stronie, ile tam się jadu albo śmiechu sączy do każdego odcinka. Zresztą w studiu jest śmiesznie i polecam ale osobiście bardziej statystowanie niż występ jako gość, chyba że ktoś jest odważny, nieskrępowany, nie ma problemu z opiniami obcych ludzi i ma czas na takie pierdoły.

Niby jak ją zgłosisz, dziś , skoro nie wiesz nawet, jaki ma login na OLX? Ludzie, żyjcie i dajcie żyć innym, zajmij się sobą a nie cudzymi sprawami.

Gość gość
Zgłosiłem już IP