Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Daniel24567

Dobrze zrobiłem czy nie ?

Polecane posty

Zanim napisze temat chciałbym prosić abyś przeczytał go do końca bo poprzedniego pytania nie mogę znaleźć. Siema Jestem chłopakiem i zerwałem przed chwilą kontakt z najlepszą przyjaciółką (znamy się z 7 lat a przyjaźnimy z 4-5). Dlaczego zerwałem kontakt z przyjaciółką? Otóż zaczęła pisać z kolegą z mojej klasy i zszedłem na dalszy plan. Mimo że mówiła że nie mam o co być zazdrosny. Ponieważ zaczęła wiecej z nim pisać a ze mną już przestała. Kolejny powód to jest taki że 2 tyg wyszła z tym kolegą i się umówiła na wczorajszy piątek (kiedy ja byłem umówiony z nią) ale odwołała to spotkanie bo dopiero musiałem jej przypomnieć (kiedyś nie musiałem :/) ale gdy już napisałem czy mam dzisiaj wbijać do niej (czyli wczoraj w piątek) to ona napisała mi że musi się uczyć obiad ugotować bo mama jest chora no to ja to zaakceptowałem ale gdy się dowiedziałem że ona dzisiaj się spotyka z tym kolegą znów to już nie wytrzymałem i rozje**łem kolumne w pokoju bo na ten piątek czekałem jak nigdy bo miała mi powiedzieć czy mam jakieś szanse u niej (tak zakochałem się w niej ale wczoraj już mi to przeszło) czy nie a ona tak poprostu to odwołała a dzisiaj jakby nigdy nic się spotyka z nim . Jak jej to napisałem że zrywam z nią kontakt to ona napisała "rób co chesz" kiedyś by zadzwoniła i byśmy o tym pogadali przez telefon a teraz nic. Dodam że ten kolega o niej zapomni kiedy zakoleguje się z kimś lepszym od niej no ale cóż. Zmieniła się nie do poznania przez ten miesiąc . Moje pytanie jest takie co o tym sądzicie i czy dobrze zrobiłem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować