Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy fascynują was stare auta?

Polecane posty

Ja gdy przypadkiem idąc ulicą natknę się gdzieś na zaparkowane jakieś bardzo stare auto, np. takie z lat 60 albo 70 to się zawsze zatrzymuje i z ciekawością je oglądam. Z tego co zauważyłam, przechodnie są zwykle obojętni wobec takich samochodów, nawet nie spojrzą, mimo iż te samochody mają inne kształty od współczesnych i bardzo się wyróżniają na ich tle i są rzadkim widokiem :P

Gość gość
zwróć uwagę że cena takich aut z roku na rok rośnie,nowe modele powracają na klasyczne "muscle car" , np. dodge challenger 2014r odwzorowuje tego z 1970r

przecież amerykanskie auta z tamtych czasów są spotykane ekstremalnie rzadko w Polsce, ja jeśli już takie spotykam to albo jest wytworem krajów komunistycznych w tym naszej motoryzacji - np. jakaś syrenka, duży fiat, łada, wołga, dacia, trabanty, wartburgi itp albo(rzadziej) z europy zachodniej,wtedy zwykle jakieś stare Volvo, VW Garbus, Mercedes, Citroen itp :P

Gość gość
noo wiadomo, ma to swój urok, mnie z kolei jednak ciągnie w drugą stronę, nie ma to jak auta z potężnym zapasem mocy, czyli chociażby Mercedes-Benz 4Matic - http://www.mercedes4matic.pl/samochody z takimi to na koniec świata można

Gość Gość

Nie fascynują mnie ani stare auta ani nowe. Ot, kupa złomu.