Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metoda sprawdzona

Podrywam dziewczyny na skūrwysyna, i wiecie co...

Polecane posty

Gość metoda sprawdzona

... mam 100% większy sukces niż przy byciu grzecznym, dziewczyny lubią jak im się ubliża i je wyzywa, jakieś chore umysłowo czy co?

Gość gość
masz chyba na mysli swoje wymyslone tutejsze fanki - kobiece projekty fiutow, namyslowa, smakoszy, neptykow i innych. za oknem tylko dziewczyny z patologii jaraja sie ublizaniem.

Gość gość
wyzwałem 10 lasek na czatach i 8 na 10 kontynuowało rozmowe, byłem grzeczny to 1 na 10, 1 na 20 był sukces. Konkluzja.... lepiej być hoojem

Gość gość
cóż, patologia przyciąga patologie to wiadomo nie od dziś 🖐️

Gość gość
Pewnie kontynuowały rozmowy bo się broniły. Atak, hejt, oszczerstwo, to dla ciebie jedyny sposób żeby zatrzymać na sobie uwagę kobiety. Dobrze, że nie wchodzę na żadne czaty.

Gość gość
patologii jest 100X więcej niż "elyty", więc szansa większa że i tak na patologie trafisz, więc nie wybrzydzaj tylko bierz co jest

Gość gość
"Podrywam na sku.rwysyna"... i też nic :classic_cool:

Gość technika mianmar
54] "Podrywam na sku.rwysyna"... i też nic cool.gif > za grzecznie to robisz, trzeba być brutalnym, traktować je jak śmiecie, złamać je umysłowo, a potem dopiero podbudować od podstaw

Gość gość
Jakim śmieciem trzeba być, żeby stosować taką manipulację. Jak mnie ktoś próbuje złamać, to dostaje w ryj na odlew a potem jest już tylko gorzej.

Gość gość
Muszę sie po części zgodzić kobiety lubia niegrzecznych facetów kilka razy jak bylem niegrzeczny w stosunku do kilku kobiet tzn docinki sarkazm itp oczuwiscie bez wyzwisk bo to by je sploszylo ale mimo takiego traktowania szły do luzka albo gdzies w aucie o przy tym zachowywaly sie niegrzecznie takie wyrafinowane suki a mam kumpla co od początku za przeproszeniem w dupe by im wlazł taki miły i zawsze go zlewaja

Gość gość
Kobiety lubia jak sie nie zwraca na nie uwagi zaczynaja sie zastanawiac co ci w glowie siedzi inny juz dawno staral by ci sie do majtek dobrac a tu zonk i kombinuja a jak juz dojdzie do momentu kulminacji dajesz jej cczego pragnie czyli ostre rżniecie

Gość gość
mój standartowy podryw na czatach to "cześć szmato"

Gość gość
ja startuje pisząc że co ma taki wymalowany ryj jak halloween jeszcze daleko, 50% sukces, hahaha

Gość gość
Porzadnych mezczyzn kobiety widza jako nudnych a dzis rowniez jako cieple kluchy albo maminsynki bo samel tez sa bardzo zepsute

Gość gość
traktuje suki gorzej jak psa, one to lubią

Gość gość
gość 2016.10.03 Jakim śmieciem trzeba być, żeby stosować taką manipulację. Jak mnie ktoś próbuje złamać, to dostaje w ryj na odlew a potem jest już tylko gorzej. Zgłoś Baby nieustannie manipulują facetów, a jak w drugą strone to oburzenie?