Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie jakos wyciagnac ta promocyjną 100we w Play po 30 dniach?

Polecane posty

Gość gość

Powalone dali 100zl na miecha i co przepada? A 100zl niby jest i bezuyteczne sie robi?

Gość gość
Pakiet 10 za 5 zł.

Gość gość
No tak ale dzisiaj mi sie skonczyło 30 dni i kaplica, do tego neta miałem włączonego i mi szybko żezarło te 5 zł z głównego konta zostało... 10 groszy. Na promocyjnym mam nawet 180 a nie 100. Tylko jak to wygrzebać?

Gość gość
tak przepada. szef odziału regionalnego wyożył z własnej kieszeni. powiedział dajta mu te stówe niech chłopaczyna se zadzwoni do rodziny w pakistanie a ty żeś chooju zmarnował tyle pinindzy z chciwosci:O

Gość gość
ja zreszta to samo. kupiłem se neta na abonament 5 giga na miesiąc zuzyłem może z 2 giga w trzy miesiace i doszedłem do wniosku ze mi sie to nie kalkuluje to mi przyszło pismo że za 90 zł jestem im winien 2500 zł kary umownej aż sie ciesze, że w umowie nie było nic o przeszczepie naerki bo mnie tak gryzie sumienie że naraziłem operatora na koszty ze chyba bym se dał wyciąc dwi od razu:D

Gość gość
A jak sie doladuje 5-tką to sie znowu aktywuje?

Gość gość
już czekam na laurke od komornika a potem być może na bilet z sądu do odsiadki. ale sie nie łame bo jak zarejestruje numer to zadzwonie do kancelari sądu i im powiem że mnie moga pocałoać w dooope:)

Gość gość
Przepasc se moze w koncu to promocyjne czyli normalne dolasowania teraz karty i kij

Gość gość
Ja mam na karte i nic nie podpisywalam do tego to promocyjne to se mogą przepada i tyle, wraca się do starego systemu kupowania doładowania

Gość gość
nie wiem dlaczego ale nigdzie nie można kupić internetu mobilnego bez okresu ważności. np se kupie 500 giga to se je zuzyje kiedy chce. no nie można i chooj. trzeba na miesiąc na tydzień albo na tzw abonament czyli zobowiązanie do korzystania z usług. nie wiem czy w tym kraju kooorfa można otworzyć interes telekomunikacyjny ale biorąc pod uwagę co sie dzieje to raczej nie można. już mnie to zaczyna wkooorfiać. jak kiedyś pojde do salonu jak nie przypiertole tym plastikowym kooorfom wciskającym ludziom gooofno z uśmiechem na ustach to sie kooorfa nie nazywam alibaba

Gość gość
jeszcze kooorfa jakies karpie że pan jest w biku... o koorfa jestem w biku o kooorfa o kooorfa:Ozara popełnie harakiri antena od smsunga galaxy o kooorfa......

Gość gość
człowiek nie myśli o tak wychodzi ale koniec z tym bo jak mówiłem czas na harakiri. ma ktoś śrubokręt z końcówka w kształcie pentagramu? nie? penie mona takie wypozyczyć na abonament...a choooj tam i tak sie chalastam wezme trzy śrubokręty na pinć lat pod karą ucięcia jądra jeżeli zrezygnuje z usług.

Gość gość
zeby mi ta blada szkocka kooorfa nie zajepała śrubokrętów od ruskich na lotnisku to bym miał ale przecież kooorfa samolot bym rozkręcił w locie przez dwie godziny tymi tycimi śrubokrętami to trza mi było zabrać

Gość gość
wiadomo polak. ladis and dżentelmen informujemy że nastąpiła zmiana lotniska docelowego. za dwie godziny pilot posadzi to czego żeśta nie rozkręcili na skupipe złomu w świdnicy

Gość gość
poniewaz jest to ostatni lo maszyny mozna pić łąsny alkohol i sie narkotyzować w locie. miłej podrózy

Gość gość
pewnie se chooj tera dłubie w nosie tymi śrubokrętami za 6 zł komplet. ja piertole zajepiste były pomijajac stope metalu z którego je zrobiono. czego tam nie było. trójkąty, kwadraty gwiazdy dawida i inne figury geometryczne których nazwy znane sa jedynie doktorantom nauk ścisłych

Gość gość
chudościan nieforemny, walcobok dwukątny, stożokąt wklesły i wypukły......

Gość gość
i czego rżysz koorfo było sie śmiac? widze cie przymule.