Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wam tez lekarz mowi, co powinniscie robic w zyciu

Polecane posty

Gość gość

Bylam u lekarza bo sie przeziebilam i chcialam jakies leki... Kobieta zaczela mnie wypytywac co robie w zyciu, wiec jej powiedzialam ze studiuje, wypytywala a jaki kierunek itp., pytala co ja bede po tym robic. Oczywiscie mowila z pozycji kogos lepszego, znajacego realia i patrzacego na kogos gorszego w jej mniemaniu. Odpowiedzialam jej, ale zastanawialam sie po co jej te informacje? Czemu ja to interesowalo? Zaczela mi udzielac rad, co powinnam ze soba zrobic, ze powinnam miec zawod itp... Czy ja tu czegos nie rozumiem, no moze mowila madrze, ale co ja interesuje moja osoba?

Gość gość
Nie tylko lekarz tak mi robi... wszedzie pelno osob naokolo, ktore nadmiernie sie interesuja i chca mnie zmieniac. Czy to z zyczliwosci czy co, czy moze az tak ich wkurzam ze jestem jaka jestem? Ja np. nie mam takiej dociekliwosci w sobie ani zapalu zeby sie ludzi wypytywac o ich zycie i im doradzac.

Gość gość
Następnym razem zareagujce tak;buhahahahaha

Gość gość
z niektorymi ludzmi czuje sie jak na rozmowie kwalifikacyjnej.. ciagle mnie ktos ocenia, krytykuje, strofuje... np. wiem, ze nie wygladam idealnie, bo mam troche wyj****e, tzn. byle higienicznie i odpowiednie do okazji, a czy pieknie to juz mam w d***e... a kolezanka zrobi mi wyklad ze czemu nie taka fryzura, czemu nie taki stroj, makijaz. Co ja mam w sobie ze mnie ludzie traktuja jak takie cos.

Gość gość
Idiota alergolog kiedys mi powiedzial ze mam chodzic do kosciola to wyzdrowieje ;)