Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co przeszkadza komuchom jabłonka?

Polecane posty

Gość gość

rosła sobie w kącie pechowo w sasiedztwie urzędu miasta. zrywałem tam czasem jabłka już więcej nie zerwe bo ją ścieli w dodatku zaraz po tym jak pospadały wsystkie jabłka. bezsens kooorfa.ja rozumiem, ze to gniło ale po pieerwsze można ją było ściąć zanim zaczeły rosnąć jabłka a nie jak już wszystkie spadły i zaczeły tam latać muchy a po drugie jakby ci od zamiaania i przycinania swa razy do roku oberwali jabłka z ttej jabłonki to by piertolony burmistrz nie musiał wydawać na sadzenie drzewek koło lidla koło parkingu pod budoe któego wycieli pół jepanego parku. co za kooorfa jepane komunistyczne oszołomstwo piertolone. normalnie pięciu jeźdźcó apokalipsy utrzymywanych z podatków. i co niby mam tera jabłka kupować w lidlu? taki c***j kooorfa oddawać jabłonke bo was kooorfy wytne jak wy ją

Gość gość
moze komus przeszkadzala w biznesie? ludzie zamias po drzwi antywłamaniowe i komplety pościelopwe przychodzili bezczelnie zrywać sobie za darmo jabłka. tk nie może kooorfa być!!!!!! do czego to kooorfa podobne jest żeby w wolnorynkowym kapitalistycznym raju coś było za darmo?

Gość gość
jak nie mozna tego sprywatyzowac(zmonopolizowac odsprzedajac kolesiom za 10 czesc wartosci) to trza w peeesdu wyciac zeby kolesie w po pgrowskich sadach mieli zbyt. no nie mozna kooorfa tych biedaków od prac interwencyjnych wysłąć do czegoś pozytecznego precież. trzeba im kooorfa dać głupiego robote bo na głupiego robote pinindze zpodatków płyną szerokim strumieniem

Gość gość
co sie bedie burmistrz jakąs jabłonką przejmował jak kooorfa w magazynach marketów zalegają unijne jabłka dowożone auostradami na których budowe sie jepani marketerzy nie składali z hiszpani? no po c***j to zebrac irozdać porebującym jak móżna zrobić przetarg na ich dożywianie kooorfa? ja piertole padaka mnie zara jepnie kooorfa jak tych zjepów nie wykope z urzędu

Gość gość
ide jutro powiedziec burmistrzowwi, że jest piertolonym debilem i ma tydzień na dymisje

Gość gość
a r azem z nim cała ta jepana zgraja czeronych zydków. a jak nie to ich kooorfa wypiertole w kosmos tą supernowoczesną wina, którą niepełnosprawni mogą dojechać na pierwsze piętro zeby całować ich po dooopie ale już na parer do lekarza nią nie dojadą....ja piertole koooorfa!!!!!!!!! nic tylko wziąć młotek i napiertalać te papiaki po łbach bo inaczej sie człowiek przzewróci

Gość gość
na dwa piętra jepneli winde z przystankami na półpiętrach:O budynek przypomina troche główną siedzibe kc pzpr więc z półpiętra można sobie jeszcze podziwiając marmury zrobić długą odprężającą wycieczkę na piętro. nie wiem na c***j te winde zamontowali bo dla kogoś na wózku dwa piętra po schodach czy pół pira po schodzach to jeden c***j akurat. domyślam sie że urzędnicy z pierwszego piętra jeżdżą na drugie połpiętro żeby se zejśc z niego do pracy. może winda jeździ też na strych. nie sprawdzałem kooorfa bo jak mam czekać zanim ruszy wychamuje sie i otwworzy zamknie rozpędzi na odcinku 3 metrów ychamuje i superdelikatnie otworzy to już zdąże pienaście razy obrócić w te i nazada

Gość gość
za rok bedzie tam urzędował mój człowiek. biuro będzie miał w okienku koooorfa koło rejesteracji w przychodni a jak sie nie wyrobi ze wszystkim sam to go c***ja wyśle za ural

Gość gość
i c***j mnie obchodzi pod kogo podega przychodnia i z czyich skłądek i po co zbudowano to kooorfa bezużyteczne ustrojstwo. skoro burmistrz nie radzi sobie z lokalnymi oddziałami reszty złodziejstwa to ym bardziej nie zasługuje na piertolną winde. wykooorfaiać c****je

Gość gość
a do wiosny jabłonka ma być na swoim miejscu bo inaczej was tam kooorfy wkope w ziemie żeby każdy mógł sie wam odlać na te puste łby

Gość gość
ja kooorfa jestem cierpliwy. rozumiem, że można a nawet trzeba popełniać błędy żeby sie czegos nauczyć. trzeba być również miłosiernym ale jak kooorfa widze, że na kogoś miłosierdzie ma negatywny wpływ wychowawczy to kooorfa moja cierpliwość sie kończy. ile razy wy jepane c****je będziecie bezzkarnie cwaniaczyli zanim sie wkooorfie? to wam koorfa powiem ile. raz. i radze sie obłowić i wypiertalać ttam gdzie was nie znajde a będę was szukał jak piraci okazji do mordu gwałtu i grabieży. nie można z wami jak z ludźmi to sie was kooorfy potraktuje jak wściekłe psy

Gość gość
przejmuje władze w tym mieście a wy macie pozwolenie na ostatni szabruneko ile nikomu nie stanie sie przy tym większa krzywda. to jedyny układ na jaki pójde. później nie będzie negocjacji. zaczniecie wymierać razem z towarzyszami i ch rodzinami jak dinozaury w nie dokońca jasnych okolicznościach. nazwiijmy to ewolucją.