Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Czy fryzura dwie kitki przystoi dziewczynie w wieku 21 lat?

Polecane posty

Tak jak w pytaniu. Mam 21 lat, ale wyglądam na 12-13. Zawsze byłam fanką wszystkiego co urocze, może to się wzięło od fascynacją Japonii. U nas jest raczej odwrotny trend: trzeba wyglądać dojrzale, seksownie, nie podoba mi się to zbytnio. zastanawiam się jednak czy swoją fryzurą i dziewczęcym stylem nie robię z siebie pośmiewiska Oczywiście chodzi mi o kucyki wiązane od dołu głowy, nie te na czubku głowy

Gość tumiwisizm
zamiast rzucać dwie kitki na plecy , rzuć dwie kitki na tzytzki i seksownie przysłaniając tzytzki , tak się ozdabiały Indianki z plemienia Apache !

Gość 43 cm w tricepsie
Jeśli jesteś pelnoletnia a wyglądasz na 12 lat to z chęcią mogę uprawiać z tobą seks.Oczywiscie jeśli jesteś dziewicą.

Gość gość
mam takie pytania ale nie wiem czy się nie obrazisz ale w sumie mnie to ciekawi jak śpisz na wózku? oraz jak załatwiasz swoje potrzeby fizjologiczne jako osoba na wózku?

Gość gość
Nie. Jesli jestes panna, to przystoi ci tylko warkocz, a jesli mezatka - tylko upiete wlosy. Takie sa zasady, tego nie zmienisz.

Gość gość
Jak ja sie ciesze, ze mi do tej pory takie pytania nie przychodza do glowy, a juz po trzydziestce, wygladam na minimum 28 i nie mam zadnych kawaii fetyszy ;)

Gość gość
dzieki poprostu mnie to ciekawiło mam nadzieje ze sie nie obrazilas

Gość gość
cześć Stary. 🖐️))) :D