Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććć

Orgazm. Dlaczego tylko raz?

Polecane posty

Gość gośćććć

Kochamy się z chłopakiem dość długo, a ja tylko raz dostaje orgazm. Wcześniej miałam 2 razy. Czytałam że dziewczyny dostają nawet więcej.. Dlaczego tak?

Gość gość
Może ci się znudził... :) Pierwszy raz jest bardziej intensywny niż każde kolejne?

Gość gość
Nie ma kolejnych, wiec nie mozna powiedziec, ze pierwszy jest intensywniejszy.

Gość gośćććć
Nie znudził mi się, to odpada.. Jest cudowny w łóżku. To chyba ze mną jest coś nie tak..

Autorko: wszystko z Tobą w porządku, skoro on jest cudowny w łóżku, to znaczy, że dostajesz tyle, ile potrzebujesz. Ciało wie, czego chce, jeżeli dostajesz orgazmu raz i nie więcej, to najwyraźniej jeden Twojemu organizmowi wystarcza. Orgazm to rodzaj wyładowania i owszem, może być tak, że jakbyś miała bardziej uwrażliwiony zmysł dotyku (np. poprzez ćwiczenia typu medytacja, tantra) to dostawałabyś kolejnych, ale niekoniecznie. Najprawdopodobniej Twoje ciało po prostu nie potrzebuje kolejnych, więc nie ma sensu ich wywoływać na siłę. To nie wyścigi przecież :)

Gość gośćććć
Psychodelirium dziękuję ci bardzo za tą odpowiedź. Jak to dobrze, że istnieją tacy ludzie jak ty:) bardzo mnie uspokoiłaś Życzę ci wszystkiego dobrego :)