Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was sprawdziło się to, że facet zatęsknił?

Polecane posty

Gość gość

Czy brak kontaktu z facetem rzeczywiście sprawia, że on może zatęsknić i chcieć po jakimś czasie odnowić relację? Macie z tym jakieś doświadczenia?

Gość gość
Ja bardzo tęsknie ale to ona zakończyła znajomość.

Gość gość
Dopóki Cię nie zaliczy to na pewno będzie w kontakcie...

Gość gość
20:58 Madrosc ludowa :-D

Gość gość
Mój mnie zostawił po 7 latach i nie wiem już czy nawet chcę do niego wracac... może i tak jest lepiej

Gość gość
Ale co do tematu to myślę, że tak. Jednak zawsze to lepsze niż narzucanie się

Gość gość
U mnie się nie sprawdziło. Mineło 4 miesiące od naszej ostatniej rozmowy. Chciałam, żeby choć trochę się postarał, wykazał inicjatywe, ale widocznie on nie miał na to ochoty. Nie spaliśmy ze sobą, więc nie było to coś na zasadzie: zaliczyłem ją i spadam.

Gość gość
u mnie tez sie nie sprawdzilo.faceci sa twardzi.nie pokazuja uczuc.

Gość gość
To są dupkami i nie ma czego żałować.

Gość gość
Haha ale ból doopy że facet się nie płaszczy :}

Gość gość
ja tez juz ich nie chce.

Gość gość
A ja usłyszałam, że jeśli On nie napisze, nie zadzwoni, to ja nic. A tak cudownie jest przeczytać miłego sms-a, usłyszeć głos... Ale to facet , który po jednej randce i moim zerwaniu kontaktu, pytał czasem co u mnie i czekał. Rok. Dziś wiem, że olewanie mężczyzny nic nie daje. To mit. Wszystko powinno działać w dwie strony.

Gość gość
A u mnie się sprawdziło. Jak kilka lat temu zerwał ze mną mój były to przyjęłam to z godnością, nie prosiłam, nie dzwoniłam, nie pisałam, nie płakałam itd. I chciał do mnie wrócić i to nie raz. Prawda jest taka, że olanie faceta nie daje gwarancji na jego zatęsknienie, ale prędzej zatęskni tak, niż gdyby się mu napraszać. A nawet gdyby facet nie chciał jednak wrócić, to uważam, że dla własnej godności lepiej milczeć bo proszenie tym bardziej nic nie da. Czyli wniosek jest prosty- jesli facet olewa, tak czy inaczej najlepiej zrobić to samo

Gość gość
No chyba, że to kobieta przegieła z olewaniem go, wtedy warto sie pierwszej odezwać. Ale jesli to facet ewidentnie olał, to nie warto się poniżać. Potem będziecie miały do siebie większy szacunek, a po bieganiu za facetem czy proszeniu go o powrót zostaje tylko niesmak do samej siebie, że się tak poniżyło. W jego oczach też będziecie mimo wszystko bardziej wartościowe, nawet jeśli nie wróci

Gość gość
"Czy brak kontaktu z facetem rzeczywiście sprawia, że on może zatęsknić i chcieć po jakimś czasie odnowić relację? Macie z tym jakieś doświadczenia? ' mądry mężczyzna ma wyj****e na takie zagrywki

Gość gość
23:44- zagrywki to jedno, a godność i milczenie kiedy np. on zerwie to drugie.

Gość gość
Albo jeśli nawet facet olewa, to olanie jego też nie jest żadną "zagrywką", to po prostu reakcja na jego zachowanie, postepowanie z godnością. Nalezy wtedy z nim zerwać i urwac kontakt, jeśli mu zalezy to może się opamięta, a jeśli nie to szkoda na niego czasu

Gość gość
ja z moim bylam 4 lata.i zawsze gadal, ze nie pozwoliby mi odejsc, ze by przyjechal po mnie, czekal na mnie i blabla bla, a kiedy z powodu jego nerwowego charakteru zrobilam przerwe, ktora trwa juz z 2 mesiace, to on jest obrazony i mowi ze nie chce sie zmeniac i totalnie mnie olal.

Gość gość
Charakteru nie zmienisz choćbyś nie wiem jakie fochy stroiła

Gość gość
A po co odnawiać coś co się skończyło? Skoro coś przeminęło to musiał być jakiś powód, bo ludzie nie oddalają się od siebie bez przyczyny.

Autorko, a dlaczego chcesz żeby zatęsknił? Wszystko zależy od tego jaka byłaś w relacji. Trudno powiedzieć. Czasem brak kontaktu działa.

Autorko, a dlaczego chcesz żeby zatęsknił? Wszystko zależy od tego jaka byłaś w relacji. Trudno powiedzieć. Czasem brak kontaktu działa.

Gość gość
Nie u mnie się nie sprawdziło.

Gość gość
Brak kontaktu to brak porozumienia i więzi. Nawet jeśli ktoś tęskni w takich warunkach, to coś jest nie tak i nie warto się w to bawić.

Gość gość
Dorosnijcie, milosc tak nie wyglada jak glupie zabawy malych dzieci i nie traccie czasu swojego a przede wszystkim kogos.