Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

¥ Pytanie do kobiet, czy związalibyscie sie z 30latkiem bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość gość

dla mnie taki ktos to nieudacznik, zero mozliwosci aby zrobic wieksze zakupy pojechac na wakacje itp....

Gość gość
tez tak mysle... prawo jazdy nie kosztuje duzo, jak sie nie uda zdac za 1 razem to mozna za drugim lub trzecim, w dzisiejszym swiecie brak prawka to troche kalectwo...no sory, ale tak jest

Gość gość
Jakby kobieta nie moglabyc kiedowca? A no przeciez zyjemy w Polsce i tu mezczyzna moze bic, moze pic, moze ponizac byleby mial prawo jazdy. Niby takie rozgarniete, niby takie niezalezne a nadal czepianie sie jakiegos smiesznego papierka zamiast rzeczy istotnych. Ale co ja tam wiem. Przeciez bylbym swietnym tata, wspanialym mezem ale i zerem bo nie mam prawka.

Gość gość
Bez znaczenia bo ja jestem kierowcą.

Gość gość
ja bylam z facetem bez prawa jazdy

Gość gość
pewnie, że tak! dla mnie taki facet bez samochodu ma więcej fantazji. no i, dziunia, środki transportu w obecnych czasach są praktyczniejsze bo nie martwisz się o ubezpieczenia, kradzieże, opłaty, benzynę..etc. po ch.j "większe zakupy"? chyba po to, żeby kisiły się i psuły :P

Gość gość
dziś -"ja byłam z facetem bez prawa jazdy" XXX Jakieś doświadczenia??? Napisz jak było.

Gość gość
Facet bez prawka dzis to jak bez siusiaka. Nie nadaje sie do zwiazku. A czym przywiezc meble, dzieci? Oferma totalna:D

Gość gość
gość dziś Wyzwolona niezalezna kobieta z rownouprawnieniem, o ktore walczyla:)

Gość gośćAnia
Piszecie o prawku jak o jakimś nie zbędnym organie bez którego nie można żyć. Bez przesady!!! Prawko zawsze można zrobić, a to czy facet je posiada czy nie absolutnie nie świadczy o Tobie źle. Przestań czytać tych pierdół nadymanych panienek ;)

Gość gość
pytanie do autorki: dlaczego uważasz, że facet bez prawa jazdy to "nieudacznik"? uważam, że ty jesteś nieudacznicą bowiem liczysz na to, że jak zwiążesz się z facetem, który ma prawo jazdy i samochód to już jesteś "ustawiona" :D, a bez, to, co ludzie powiedzą :D prawda jest taka, że nie posiadanie prawa jazdy, tudzież samochodu stwarza szersze możliwości planowania swojego czasu wolnego bo nie martwisz się o sprawy związane z samochodem (ubezpieczenia, kradzieże, uszkodzenia, opłaty, płatne parkingi..ble, ble). komunikacja lądowa i powietrzna stwarza lepsze warunki ;) jestem z facetem bez prawa jazdy i samochodu, i szczerze nigdy nie było problemu ani z zakupami (te większe można załatwiać w necie), ani z wyjazdami za granicę i przy okazji obejrzenia bez spacerków z grupą ciekawych miejsc. zmień myślenie bo zostaniesz starą, wiecznie roszczeniową, zrzędzącą panienką :D bez możliwości związania się z kimkolwiek bez prawa jazdy i pewnie, umrzesz w zapomnieniu 🖐️

Gość gośćAnia
gość dziś Brawo, swoja babka. Podzielam zdanie przedmówczyni :)

Gość gość
nie, bo tylko NIEUDACZNIK w tym wieku nie umiał zrobić prawka, ostatni frajer i sierota życiowa życie bez samochodu jest niewygodne!!!

Gość gość
10:41 - jak ci "niewygodne", to sobie sama zrób prawo jazdy, kup samochód i woź swoją du/pę sama! w czym problem?

Gość gość
Zgadzam sie z autorką, a pojechac na wypad poza miasto, do rodziny, znajomych...tłuc sie autobusam godzine lub wiecej ? :D smieszne, facet musi miec prawko dzis

Gość gość
10:55 - to je zrób i bądź niezależna, a nie, ty potrzebujesz faceta z samochodem :D po to, żeby się "nie tłuc" do swoich znajomych innymi środkami lokomocji. masz szczyny w mózgu, lalunia :D

Gość Turkuć
Czyli mężczyzna = szofer.

Gość gość
nie zwiazalabym sie z facetem leniem na utrzymaniu matki, bez pracy

Gość gość
Ja prawko mam, ale kobiecie nie przystoi prowadzic za kołkiem np jak jedziemy nad morze cała rodzina, od tego jest facet a kobieta od opieki nad dziecmi !!! koniec kropka, zeby znajomi sie z nas smieli debilu?

Gość gość
11:03 - to też tylko twój problem :P

Gość gość
do tej co ma prawo jazdy - debilko do budy!!!!!!!! :D

Gość gość
Masz racje, smiesznie to wyglada wsrod znajomych, ze kobieta musi podwozic faceta nieudacznika bo on nie ma prawka:D :D obciach jakich mało;) facet musi miec prawko i tyle, nie bede go wozic wszedzie bo nie mam czasu!!!

Gość gość
gość dziś dokładnie, smierdzace maminsynki bez prawka:D

Gość gość
Ja mam 5 kat.prawa jazdy.przed 18 urodzinami mialem kat.B .a na 18 urodziny mialem juz nowy samochod z salonu,maly bez szalenstw.i wiecie co nie chce kobiety ktorej zalezy na samochodzie,prawku,kasie.jestem juz duzo starszy.

Gość gość
Mój mąż ma prawo jazdy i to wszystkie kategorie. Nie mamy samochodu, bo jeździmy tylko rowerami. Nie jesteśmy Eko, po prostu lubimy jeździć rowerem. Wakacje spędzamy na rowerach, robimy zakupy na rowerach, do pracy jeździmy na rowerach. W zimie, w deszczu i w upale :)

Gość gość
dla mnie taki ktos to nieudacznik, zero mozliwosci aby zrobic wieksze zakupy pojechac na wakacje itp.... x To chyba kwintesencja kobiecej obłudy, hipokryzji i pasożytnictwa. To tylko Polki mają tak nasrane we łbach. Lala sama nie ma prawa jazdy, nie ma samochodu, ale ma wymagania, żałosne. A ta kretynka, która nie będzie prowadzić auta na wyjeździe rodzinnym, bo powinien facet - nie ma to jak wsparcie męża podczas wyjazdu, co nie? Nie ma to jak partnestwo i wzajemne pomaganie sobie, co nie, pasożytko?

Gość gość
Mi żal kobiet, które z powodu takich drobiazgów odrzuca mężczyznę bo takie zachowanie świadczy o upośledzeniu psychicznym szczególnie biorąc pod uwagę, że taka kobieta predzej zaakceptuje, że mezczyzna będzie ją bił, zdradzał itp. Żadna normalna kobieta nie uznała by tego jako argument do odrzucenia mezczyzny a tymbardziej do czepiania się go. Podobne tematy już tu istnieją. Kobiety narzekają na rozwiazlosc mezczyzn a potem wyzywaja prawiczkow czekajacych na zwiazek.