Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość od kluczborka

gość od homocwela panicznie boje się wszystkich ostrych narzędzi

Polecane posty

Gość gość od kluczborka

Panicznie boje się bo boje się że sobie coś zrobię że coś mi strzeli do głowy że sobie coś zrobię albo sobie kończyny poucinam albo popełnię samobójstwo czy coś w tym stylu ja leczyłem się z depresji we Wrocławiu często nieraz kilka razy w miesiącu a nieraz raz na miesiąc oraz też raz na kilka miesięcy do psychiatry jeździłem do Wrocławia na samym początku kilka razy w tygodniu potem było wizyt coraz mniej a potem to kilka razy na miesiąc

Gość gość
Ja jestem tym samym gościem co pisałem o Namysłowie ja mieszkam w polkowskiem teraz pisze o Kluczborku

Gość gość
Ja ostatnio po nocach nie mogę spać codziennie ryczę pocę się strasznie w nocy dlatego przez kilka dni mnie na kafe nie było wczoraj i dziś dopiero jestem ja już nawet rzadziej oglądam tv od tygodnia z domu nie wychodziłem byłem dziś tylko w Kluczborku który jest 30 km od Polkowskiego i 35 km od Namysłowa w galerii miodowej moja siostra w sklepach HOUSE ,CROOP TAM ZAKUPY ROBIŁA DZIŚ ONA TAM W KLUCZBORKU W DEICHMANN BUTY KUPUJE PS WCZORAJ BYŁEM W JEDNEJ Z DWÓCH GALERII HANDLOWYCH W NAMYSŁOWIE (NIEDŁUGO będzie TRZECIA) W CCC TYLKO OJCIEC KUPIŁ BUTY MATKA W SEASTER ORAZ KIK I PEPCO COŚ KUPIŁA DO INNYCH SKLEPÓW W GALERII NIE WCHODZIŁEM BO PO CO ICH TAM KILKANAŚCIE JEST A W TEJ DRUGIEJ DWA RAZY WIĘCEJ A NIE WIEM ILE W TEJ TRZECIEJ BĘDZIE