Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki lubia byc obmacywane, ciagle biegaja do ginekologa bez powodu

Polecane posty

Gość gość

Po co tak latacie do ginekologa? Zagranica nikt nie chodzi do ginekologa oprocz prostytutek :D Polki lubia byc obmacywane , ze tak chodza ciagle do ginekologa bez powodu.

Gość gość
Zagranica jak jestes w ciazy to chodzisz, i prostytutki ciagle tam lataja Wynika z tego , ze Polki to prostytutki :D

Gość gość
Mnie to zawsze zdumiewało. Dlaczego nie chodzi się tak często do nefrologa, onkologa, laryngoroga, psychologa etc? Przecież badania diagnostyczne są istotne DLA KAŻDEGO NARZĄDU! A tu się macica okazuje ważna :D szczerze, to nie lubię teorii spiskowych, ale to się kojarzy z polską katolicką mentalnością skupiającą się mocno na prokreacji i sprowadzającej kobiety do roli matki - głównie matki.

Gość gość
bo się k*****ią na prawo i lewo, to i potem muszą latać i leczyć infekcje i wenery :classic_cool: i jeszcze zarażają tym syfem bogu ducha winnych mężczyzn :(

Gość gość
Na c***ja latac ciagle do lekarza

Gość gość
Dlaczego jesteś debilem? Nie widzę, żeby kobiety wybitnie często latały do gina w tym kraju, to raz. Dwa, że nasza budowa anatomiczna sprawia, że nasze narządy płciowe ciągle na coś chorują, nawet facet do grzybicy pochwy albo zapalenia pęcherza niepotrzebny, chociaż przyczyną jest. Trzy, kobiety mężczyźni prawie nie zagrażają, za to mężczyźni zarażają kobiety nagminnie.

Gość gość
13:14 Cos ty robisz ze twoje narzady plciowe ciagle na cos choruja ? :P

Gość gość
Nie chorują c i ą g l e, ale po zarażeniu się grzybicą na basenie, ta infekcja lubi wracać. Niestety każda kobieta tak ma. I że jeszcze lubimy być obmacywane? Za pomocą szczypców, rękawiczek i wzierników? Co za poj/eb.

Gość gość
Jakos ja infekcji nie mam Nie daje bez gumy zdziro

Gość gość
Wystarczy sie myc nie wystarczy przygłupie.

Gość gość
moze dlatego baranie, że samemu sobie do c...y nie zajrzysz, a część chorób, np rak rozwija się długo bezobjawowo , więc jak sobie przeoczysz to do czasu wystapienia objawów, to potem już możesz szybko zbierać na pogrzeb

Gość gość
Po co tak latacie do ginekologa? Zagranica nikt nie chodzi do ginekologa oprocz prostytutek smiech.gif spytaj matki dlaczego sie chodzi do ginekologa i czy robi to dlatego ze lubi jak jej ktos coś wsadza

Gość gość
Rak rozwija sie w roznych narzadach idiotko

Gość gość
Rak rozwija sie w roznych narzadach idiotko to znaczy ze tam też, co nie pacanie. Poza tym nie znasz chyba przypadku raka macicy u faceta? A poza tym rak płuc daje objawy, rak piersi, czy węzłow chłonnych-mozesz wyczuć zgrubienie, rak prostaty-masz objawy. A rak macicy nie daje objawów aż do stadiów krytycznych. Więc jak jesteś prymitywnym tłukiem, który nie ma lepszego zajęcia niż bzdurne trollowanie w necie i któremu sie wszystko z seksem kojarzy to chociaz doucz się na temat o którym chcesz pisać, zamiast błyskać debilizmem jak neon nad burdelem

Gość Princessinthesky
Cytologię trzeba robić raz w roku. Oprócz tego po receptę na tabletki co parę miesięcy jak któraś bierze. Plus każda infekcja mniejsza czy większa, od grzybicy która jest bardzo częsta czy np. problemy hormonalne. Nikt do ginekologa dla przyjemności nie chodzi.

Gość gość
Buhahaha Ja zagranica tabletek biore od GP lub pielegniarki, bez łaski, za darmo Polska to ciemnogród

Gość princessinthesky
No tak, w UK po tabletki do GP, na cytologię do pielęgniarki, nawet w ciąży do położnej a nie do gina. Nie wiem czy to takie super że kobieta nie ma kontaktu ze specjalistą.

Gość 43 cm w bicepsie
Latają zwłaszcza stare niedopieszczone baby młode pisdy jakoś się nie garną

Gość gość
23:15 A specjalista po co ? :P pielegniarka potrafi recepte wypisac, moj GP jest bardzo dobry , bialy , nie o******la sie "a co cokolwiek ci wypisze", nie wykloca sie, ze nie da takiego leku jak chce jak to ciapate lub bulgarskie W UK prywatni ginekolodzy to by brali z 300 funtow za wizyte gdyby bylo zalecone lazic tam co rusz jak w PL.

Gość gość
Co prawda to prawda. Ta która chodzi to znaczy że syf zalapala od któregoś z jej poprzednich 50 koootasuf. Ja mam lat oj ponad 30 i nigdy nie byłam bo syfu nie złapałam. I nic mi nie jest bo się nie puszczam jak większość polek. Psychicznie chorym trochę również trzeba być żeby robić tak co zauważył autor. Nie walcie się z byle kim bleeeeee jeszcze może jedzenie jak robicie to tą samą łyżka co smakujecie w garze mieszacie. A w gębie resztki dna 30 hooooooiiiiii!

Gość gość
a to wina kobiet w Polsce, ze po tabletki muszą iść do ginekologa? Poza tym też mieszkam w UK i też chodzę chociażby na badania kontrolne u ginekologa

Gość princessinthesky
Sorry, ale jak ktoś 30 lat na cytologii nie był to naprawdę nie ma się czym chwalić... Nie zaniedbuj swojego zdrowia, bo może być za późno. Sama mam w rodzinie przypadek śmierci na raka macicy i pewnie gdyby był wcześniej wykryty było by inaczej. A co do tego że system że cokolwiek się dzieje to do GP jest ok jeśli nie masz poważnych problemów. Ja się 3 miesiące męczyłam z okropnym kaszlem i bólem gardła, a GP tylko paracetamol i paracetamol. A laryngologa nie ma nigdzie żeby sobie pójść. Tak samo jest za pewne z problemami ginekologicznymi.

Gość gość
lataja do ginekologo bo nie maja chlopa ktory by ta dziure przepchal

Gość gość
CHORY TEMAT, założony przez jakiś ciemnogród umysłowy. Nie wiem ile to jest dla Ciebie często ale wskazana jest chociaż raz na rok kontrola czy nie dzieje się nic niepokojącego. Nawet nie skomentuję typowo polskiego myślenia,że do lekarza, dentysty czy ginekologa itd. idziemy dopiero wtedy gdy coś się dzieje ,boli. Moim zdaniem własnie Polki rzadko chodzą do ginekologa,nie robią cytologii a w domu nawet zapominają o samobadaniu piersi...często jest za późno na ratowanie zycia ,gdy rozwija się np. rak szyjki macicy. ''Zagranica nikt nie chodzi do ginekologa oprocz prostytutek '' skąd wiesz? czyżbyś była jedna z nich? wczoraj 11:56 jesli chcesz wiedzieć to w większości mężczyźni przechodzą bezobjawowo różne choroby ,którymi zarażają kobiety a nie na odwrót. Wystarczy,że nie zadbasz o higienę a twoja partnerka złapie infekcję ,podczas gdy tobie nic nie będzie... Chwalić się tym,że w wieku 30 lat nie miało się jeszcze robionej cytologii....;-( nawet dziewczyna,która NIGDY nie współżyła może mieć nadżerkę,z której może rozwinąć się rak...ale nie moje ciało ,nie moja sprawa.

Gość gość
Chodze regularnie do dentysty , kosmetyczki itp., to, co widac. W c***e nikt mi nie zaglada poza moim stalym facetem.

Gość gość
W moim miescie ginekolog bierze za wizyte 200 zl :D:D doloze do tego 100 i mam perfumy , moje ulubione , z Sephory No ale jak lubicie sponsorowac lekarzom nowe samochodziki to wasza sprawa :P

Gość gość
Chodze regularnie do dentysty , kosmetyczki itp., to, co widac. W c***e nikt mi nie zaglada poza moim stalym facetem. NO TO DO PIERWSZYCH MIĘSNIAKÓW I USUNIĘCIA MACICY.

Gość gość
W moim miescie ginekolog bierze za wizyte 200 zl smiech.gifsmiech.gif doloze do tego 100 i mam perfumy , moje ulubione , z Sephory No ale jak lubicie sponsorowac lekarzom nowe samochodziki to wasza sprawa NAPRAWDĘ JESTES TAK GŁUPIA, ZE CHCESZ ZABRAĆ PERFUMY DO GROBU?

Gość gość
Rak szyjki macicy jest drugim co do częstości występowania nowotworem wykrywanym u młodych kobiet, tak do 40-tki. Tyle, że umieralność w cywilizowanych krajach europy jest minimalna, bo wczesne wykrycie daje szanse na pełne wyleczenia, a w polsce wskaźniki umieralności to można porównywać chyba do kambodży. Na szczescie wymiera głównie margines spoleczny, tępe szlury po zawodówkach, bez świadomości społecznej i zdrowotnej, reprezentowane w tym temacie gęsto przez kafeterianki i kafeterianów, więc mała strata:)