Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki lubia byc obmacywane, ciagle biegaja do ginekologa bez powodu

Polecane posty

Gość gość
Idiotki, rak rozwija sie w róznych organach.....

Gość brokeninside87
ja chodzę do kobiet, żeby facetowi nie dać satysfakcji

a to częste chodzenie to wynik propagandy, ja chodzę raz na ruski rok, bo mężczyzna nie ma do mnie przystępu, nie mam okoliczności do poważniejszego chorowania.

Gość gość
Ale w niektórych organach nowotwory wystepują wyjątkowo często. Dlatego profilaktycznie robi sie cytologie, bada piersi, jądra, jelito grube, prostate Ty tego rozumiec nie musisz, tępa szlura, która by sobie wzięła takiego niedojepanego tępaka jak ty, tez rozumiec tego nie musi nie musi bo wasza smierc wpłynie pozytywnie na dobór naturalny

Ale w niektórych organach nowotwory wystepują wyjątkowo często. Dlatego profilaktycznie robi sie cytologie, bada piersi, jądra, jelito grube, prostate x bzdura. propaganda. a tutaj propaganda w postaci jakiegoś agresywnego ćwoka. ty w ogóle jesteś kobietą? s**t

Gość gość
tylko wyjątkowo popi..dolonemu trepowi (niezaleznie od płci) chodzenie do ginekologa moze sie kojarzyć z seksem albo jąkaś przyjemnością

Gość gość
ja nie byłam u ginekologa przez 2 lata. w tym czasie urósł mi ogromny mięśniak macicy, który musiał być wycinany operacyjnie. CUDEM nie straciłam macicy. autorowi tematu życzę jak najgorzej :)

Gość gość
Facet ginekolog moze miec z tego przyjemnosc (istnieja takie swiry), wiec chodze do kobiety.

Gość gość
jak czytam,że ktoś woli perfumy zamiast zdrowia i życia...MASAKRA. jeśli raz na rok pójdziesz na NFZ,zrobisz cytologie,zbadasz piersi nic ci się nie stanie a może uratować życie. seks to ostatnia rzecz,o której myśli lekarz w czasie badania ;-( a tym bardziej pacjentka....Jeżeli nie odczuwasz żadnych dolegliwości to nie znak,że wszystko jest w porządku. w przypadku wielu chorób objaw bólowy oznacza,że jest już za późno. Moja mama gdyby nie wizyty u ginekologa przynajmniej raz do roku już by nie żyła.

Gość gość
Widac, ze cos jest nie tak, smierdzi ci tam itp. Nie piertol.

Gość gość
Z jednej strony jest debil, któremu się wydaje, że chodzi się dla ginekologa dla przyjemności, z drugiej strony są kretynki, które uważają, że do gina chodzić nie trzeba. Dla idiotów: wizyta u gina to wstydliwa, często bolesna i niechciana sprawa. Puknijcie się w te durne łby!

Gość gość
Bzdury gadacie. Jak nic nie boli, nic nie śmierdzi, nic nie szczypie - to nie łazi się po lekarzach i sztucznie generuje dłuższe kolejki!!!!!!! Jestem pielga i wiem co mowie.

Gość gość
w wątku wypowiadają się sami specjaliści widzę :)

Gość gość
14:40 Dokładnie Te , ktore tak lataja to dziunie "Oj doktorek sprawdza mi ciipunie dla coraz to nowego kootasa"

Gość gość
14:40 wiesz co to jest wizyta kontrolna? nie musi ci śmierdzieć żeby na nią iść ;-) ludzie kochani,co za kretynki....

Gość gość
Mięśniaki macicy w początkowej fazie nie dają żadnych objawów. powodzenia dla kobiet ,które swoim niedbalstwem doprowadzą do zaawansowania choroby.

Gość gość
ja miałam ogromnego mięśniaka, który nie dawał żadnych objawów... ale o czym tu mówić, skoro debile z tego tematu nawet nie wiedzą, co to jest mięśniak...

Gość gość
Lubicie mieć grzebane w cipuniach rożnymi przyrządami :P

Gość gość
I co z tego, że są badania profilaktyczne jak lekarze nie potrafią i nie chcą leczyć?

Gość gość
13;10 GŁUPIAŚ. Na pewno lepsza alternatywa to kupić sobie perfumy i zdechnąć na raka szyjki macicy ''bo lekarze i tak nie wyleczą to nawet nie będę się dowiadywać co tam w środku się dzieje''...ale spoko...przynajmniej do trumny poszłabyś pachnąca ;-)

Gość gość
15:36 jak tam się miewa twoja prostata?;-)

Gość gość
ale spoko...przynajmniej do trumny poszłabyś pachnąca nawet to nie. Barbara Radziwiłłowna zmarła na raka macicy, podobno smród rozkładajacego się ciała jeszcze w trakcie kiedy zyła by tak okropny, ze nikt nie chciał sie nią opiekowac. Nawet perfumy z Sephory za 300 nie pomoga

Gość gość
Up

Gość gość
Polki lubia ten sport

Gość gość
Szmaty

Gość gość
Poleczki koorefki

Gość gość
QRWY łapią syfu i muszą leczyć, tak się kończy wolność i swoboda szmaty

Gość gość
Hahahahaha