Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czemu ludziom tak zależy, żeby ktoś miał jak najwięcej dzieci i najlepiej parkę?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy małżeństwo nie ma jeszcze dziecka, te pytania pojawiają się non stop. U nas 3 lata po ślubie pytania ucichły, bo wszyscy pewnie myśleli, że nie możemy mieć dzieci. 5 lat po ślubie zdecydowaliśmy się na 1 dziecko, mieliśmy córkę i momentalnie pojawiały się pytania, kiedy następne. Nieraz te pytania nawet od obcych były tak nachalne, że bezczelnie odpowiadaliśmy: najlepiej, żeby wcale drugiego nie było. Teściowa co rusz tuliła małą i mówiła do niej: jaka ty biedna jesteś bez rodzeństwa. Teraz mamy 7 letnią córkę i od miesiąca jesteśmy rodzicami kolejnej dziewczynki. Ledwo urodziłam, a już stwierdzenia: teraz synek do kompletu by się przydał. Kumple mojego męża z pracy również ciągle mu docinają, że ma w domu babiniec i postarałby się o syna. Nawet moja mama, która wie jak źle zniosłam drugą ciążę i wielogodzinny poród stwierdziła ostatnio: teraz musicie mieć 3 może będzie chłopak. Moja mam ma inne wnuki, w tym chłopców również, teściowa też na niedobór wnuków nie może narzekać, to czemu wszyscy tak życzą nam tego 3 chłopca? Oczywiście 3 dziecka nie chcemy w żadnym wypadku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować