Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie nacisku podczas załatwiania się rok po porodzie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem rok po porodzie. Jak siedzę na ubikacji, to czuję taki dziwny nacisk na narządy rodne, jaki czułam podczas parcia, ktòre w moim przypadku trwało ponad godzinę. Myślałam, że z czasem to minie, ale pòki co, nie mija. Co to może być?

Gość gość
To jest wina złego porodu potem mamy różne problemy zdrowotne. Cywilizowana partnerka ma zawsze przy każdym badaniu krocza u ginekologa i porodzie męża! Wtedy przebiega poród spokojnie i podczas porodu nie dochodzi do komplikacji poporodowych. Do tego można natrafić na takiego podczas badania ginekologa gdy jesteś sama. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
20.38- Ty jednak nie jesteś normalna i na dodatek myślisz pewnie, że jesteś zabawna. Żałosny z Ciebie przypadek.

Gość gość
Tu autorka. Czy ten nacisk może być od obniżonych narządów rodnych? Ma ktoś z Was tak?

Gość gość
Kurcze ja jestem ponad rok po cc i w czasie okresu jak się załatwiam to wyje x bólu. Autorko skoro tyle to trwa to może samo nie minąć do lekarza idź

Gość gość
To nie jest ból tylko takie uczucie parcia w pozycji załatwiania się i nie wiem, czy lekarz coś poradzi. Ciekaw mnie, czy ktoś też tak ma.

Gość gość
Ja jestem 18 miesięcy po porodzie naturalnym.Od dwóch ostatnich mam to samo.Przy formylowaniu i w momencie wydalania kalu,bol jak podczas parcia

Gość gość
Mam to samo i mam obniżone narządy plus hemoridy wewnętrzne.