Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

21 latka, która nigdy nie miała chłopaka

Polecane posty

Gość gość

j.w. Mam do was pytanie: Jak postrzegacie takie osoby? Czy są tu osoby w podobnej sytuacji? Bo przyznam, że choć posiadam dość niezależną osobowość i pasje, które mnie pochłaniają czasami dopada mnie smutek z tej przyczyny, że nie ma przy mnie tej bliskiej osoby... Tak po prostu... :( Proszę o rady.

Gość gość
Nie przejmuj się tym, ja pierwszego chłopaka miałam właśnie w wieku 21 lat. Wyjdź na imprezę,do pubu, załóż konto na portalu randkowym, próbuj ;) Tylko pokazuj swoją niezależność (desperatkom stop),ale nie zgrywaj księżniczki i w końcu kogoś poznasz ;) Ja byłam krótko z chłopakiem,a teraz od pół roku sama,także łatwo nie jest kogoś poznać.

Gość gość
gość dziś a jesteś dziewicą? do tej pory czy się puściłaś i nie trzymałaś cnoty do ślubu co?

Gość gość
Ja pierwszego chłopaka poznałam właśnie w wieku 21 lat. Dziś mam 24, trzy przelotne znajomości na koncie i żadnego poważnego związku 😭, a koleżanki już za mąż wychodzą. Whhhyyyy??? 😭

Gość gość
Ja mam 25, i jeden związek trwający 2-3msc, niektóre kobiety to przeraża, a dlamnie związek bez uczucia niema najmniejszego sensu, a sex to dopełnienie uczucia

Gość gość
Napisałabym tu coś, ale na pewno po takim tekście zostałabym zjechana, dlatego wolę się powstrzymać. :D