Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy chłopak opowiada o innej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak z tematu wynika mój chłopaka opowiada mi niby w "zartach" ze dzisiaj wieczorem idzie do ani ze jest rewelacyjnie i wspaniale . Ja nigdy nie odpisuje mu na takie wiadomości tylko pisze ze ma spadać i takich głupot nie pisać A jeżeli musi to żeby do mnie nie pisze i sie nie odzywa . Kochani o co mu chodzi jesteśmy ze sobą już 4 lata . Na dodatek on mieszka duży kawałek ode mnie nie wiem czy po prostu sobie żartuje żeby mnie zdenerwowac czy naprawdę chodzi do innej .sprawdźcie co mam zrobić

Gość gość
ja kiedyś niechcący wygadałem się swojej dziewczynie, że poprzedniej partnerce pieściłem kakaowe oczko językiem. Niestety nasza miłość nie przetrwała tej próby... Teraz jestem mega ostrożny i w ogóle nie podejmuję tematów o byłych

Gość gość
gdyby naprawde do jakiejs latał to raczej by sie ak nie chwalil

Gość gość
facet rooha to co ma pod nosem, prosta logika

Gość denerwujący_chomar_lądowy
ide do przodu ku*wa a nie do tyłu tak jak jak wy to robicie do tyłu ku*wa się cofacie c***y z***bane

Gość gośćcharakter
zdradziłabym takiego następnego wieczora,nic nie mówiąc i nie chwaląc się,nawet jeśli kłamał

Gość gość
Następnym razem napisz mu: "To świetnie. Pozdrów Ankę:*" Udawaj, że jest wszystko ok, ale jednocześnie trzymaj go na dystans. Zacznij poświęcać mu mniej czasu i nie odbieraj jak będzie dzwonił. Oddzwaniaj po paru godzinach i mów, że oglądałaś film, miałaś wyciszony telefon itd. Bądź przy nim nieobecna i coraz bardziej tajemnicza. Odwołuj spotkania. Albo nauczy się debil, że to dziewczyna jest najważniejsza, albo niech spada na drzewo. Trafił Ci się w**********y gówniarz.