Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nieatrakcyjne kobiety nie akceptują odrzucenia?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje z taką, jestem dość atrakcyjnym facetem i nie zabiegam o nią bo jest brzydka to ta się mści w każdy możliwy sposób.

Gość gość
jak się ktoś może "mścić" za to, że nie jest akceptowany? pewnie działasz na nią jak płachta na byka swoją pustotą. nie wystarczy być "atrakcyjnym", trzeba jeszcze posiadać jakiekolwiek inne cechy, które nie powodują rozdrażnienia. ja mam u siebie w pracy też takiego lalusia. wykorzystuje pracę innych, sam nic nie robi bo uważa, że wszystko mu się należy. a tu zoonk. też nie jest lubiany nie tylko przez te brzydkie ale wszystkich pozostałych i jest odsuwany od spotkań grupowych. we łbie mu sie nie mieści bo przecież taki "atrakcyjny" jest :D

Gość gość
gość dziś Jak na razie pustotą to ty błyszczysz. Nawet nie będę się starał tego tłumaczyć bo dno twojej głupoty daleko.

Może ona dla Ciebie jest nieatrakcyjna i ma taki styl bycia, lub też taki typ mężczyzny jak Ty jej nie odpowiada i ją denerwuje, być może kojarzysz jej się z czymś nieprzyjemnym. Z drugiej strony jest coś takiego w ludziach którzy są wyalienowani lub sami to robią, że oni jakby maja pretensje do wszystkich o to, że tak jest.

Gość gość
To po co się narzuca ? Wtrąca się w nie swoje sprawy ? Za każdym razem próbuje gadać nawet największe absurdy byle tylko zwrócić moją uwagę na siebie :D Kiedy to olewam ciska się jak poparzona :D