Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy włączyli wam już ogrzewanie ?

Polecane posty

Gość gość

ja już drugi tydzień jadę na farelce . C.O nie działa . W przepisach jest że ogrzewania włącza się od 15 października . W mieszkaniu mam strasznie zimno , a jak jest u was działa wam C.O jeśli nie to jak sobie radzicie ?

Gość gość
Jak ktoś mówi o 15 listopada, to tkwi w komunie. Wszędzie włączyli bo klienci sobie tego życzą.Jamen.

Gość gość
A tak zszedłem do piwnicy wcisnąłem przycisk i jest włączone

Gość gość
jakieś 2 tygodnie temu 15.10 to włączali w PRLu, teraz włączają kiedy wspólnota/spółdzielnia sobie życzy, a dzieje się tak zwykle gdy temperatury w nocy spadają poniżej 5 stopni. Dzwoń do swojej spółdzielni i się domagaj. W końcu cały rok płacisz zaliczkę na ogrzewanie

Gość gość
U mnie hula już ze dwa tygodnie, sam sobie przełączyłem z lata na zimę, ech.

Gość gość
mieszkam w starej kamienicy , na tablicy ogłoszeń piszę że ogrzewanie zostanie uruchomione 15.10 chyba nie wiele można zdziałać a z drugiej strony jeszcze 5 dni . Chyba się przekręce jak zobaczę rachunek za prąd

Gość gość
zawsze to lepiej niż spać pod mostem:-(

Gość gość
Ponoć zimno jest zdrowsze od ciepła. Ja ciepło się ubieram i staram być w ruchu, jesli odpoczynek, to pod kocykiem i jest dobrze.

Gość gość
Tak, na życzenie zawsze włączają! Za chłodno jest na brak ogrzewania już. Za gorąco też nie mam, przecież można ciepłotę regulować

Gość gość
Ja mam ciepło sieciowe i uważam, że to najlepsza z opcji. Dostarcza mi je firma http://www.termika.pgnig.pl/ i uważam, że to bardzo ekonomiczne rozwiązanie.