Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość playka1010

odchudzanie 11.X start grupa wsparcia

Polecane posty

Gość playka1010

No dobra, czas start, nie ma wiecej wymówek, waga startowa 86kg, wzrost 161 cm. 3 miesiące bez słodyczy, codziennie wieczorem godzina spaceru, dieta lekkostrawna. Kto się ze mna odchudza?? :)

Ja się chętnie przyłączę 160 cm 72 kg,porażka.Mniej żarcia i nie jem po 18.00,a ruchu mi ie brakuje chociaż nie ćwiczę.

Gość moniczkaodwłodka
wchodze w temat! od dzisiaj :) jakieś wspomagacze dziewczyny? witaminki, owocki?

Na razie jest mocne postanowienie,ale jeszcze nie wiem jak się za to zabrać,prawdę powiedziawszy mam słabą wolę,ale się postaram:-).Zacznę od zmniejszenia ilości jedzenia,bo kocham jeść i jem dużo,zobaczymy jaki będzie efekt. Na razie 72 kg zważę się za tydzień w środę i zobaczymy.A co u Was.

Gość playka1010
@klaczusia za tydzień to za szybko, daj sobie miesiąc :) dzisiaj cała lodówka przejrzana, żeby nie było co podjadać wymiana makaranoów na razowce, mleko bez laktozy (to podobno ważne, tak słyszałam od koleżanek), przytargałam z lidla dwie papierowe torby warzyw i owoców :) @Moniczkaodwlodka co proponujesz?

Gość moniczkaodwłodka
małe oszukiwanie organizmu, na przykład z czymś co powoduje uczucie sytości? kiedyś chodziłam do takiej babki, która sprowadzała mi jakieś dziwne białe tabelteczki ktore niby pęczniały w brzuchu ale to średnio działało.. ale słyszałam o wyciagu z ananasa, jagód acai, może w tę stronę pójść?

Gość olivcia96
ananas nie działa, ja się dołączam do grupy wsparcia, zaczynam w poniedziałek (a co!) waga 88kg wzrost 168 cm próbowałam ananasa w różnych kombinacjach, a te jagody to nie wiem nawet co to. ale na wszelkie wspomagacze jestem otwarta :)

Gość gość
dziewczyny z tego co wyczytałam w necie to zawierają bardzo dużo antyoksyndantów te małe jagódki i przyśpieszają metabolizm więc chyba będą idealnym srodkiem wspomagającym,

Gość ewelina911
bezdety mozna sie odchudzac bez wspomagania i chudnac... jedna rzucila haslo juz sie wszystkie podniecily ze bedzie latwiej ja sie chetnie dolacze do grupy wsparcia, bo i tak mialam zaczac od poniedzialku, ale przez przesady z tą chemią w kapsułkach. mam 182 cm waże 96 kg

Gość gość
sima laski, dołączam! waga 72 kg wzrost 156 :) od dzisiaj, rzucam tez palenie, wiec bedzie ciezko blackmonday hehe :D

Gość gość
to może ustalmy sobie jedną datę na przykład że od dzisiaj zaczynamy tak na powaznie? :)

Gość ewelina911
niech będzie, że od 17, jak ktoś jeszcze dołączy to będzie musiał nadrabiać :D co dzisiaj robicie na obiad czy obiadokolacje?

Gość playka1010
to nie takie istotne zebysmy razem wszystkie zaczely, wazne, zeby wytrzymac pierwszych 30 dni - podobno. @ewelina911 nie wiem czy taie bzdety, sama zaczelam o nich czytac i w sumie nie wyglada to zle, zwlascza, ze przewiaja sie w watkach wielu for i dyskusji w sieci wiadomo maja zwolennikow i przeciwnikow ale jakby nie miały to by dopiero bylo podejrzane

Gość gość
no taaak.. zgadzam sie z toba, a co do samych jagód to wiem, ze jak pracowalam za granica to dziewczyny braly acai berry, ja wtedy jeszcze nie potrzebowalam ;) no a teraz dolaczam do grupy wsparcia ale mozna tez sprobowac je kupic, zapytam lasek po czym one ta super wygladaja

Gość gość
i ja wiem, że u mnie to było iq acai, już zrobiłam wywiad, co i jak i kiedy i od kogo :) także ja już mam źródło gdzie kupić żeby nie wydać zbyt wiele. Ciekawa jestem, bo dziewczyna z którą rozmawiałam w tej sprawie (z mojej byłej pracy) jak wstała na skypie to nie poznałam jej.. ładną ma teraz figurkę aczkolwiek nie wypytywałam szczególnie o wszystko, tylko o te jagódki

Gość gość
znalazłam kilka artykułów w sieci, mam czas to grzebię ;) Z ciekawości, boście mnie nakręciły http://www.polskatimes.pl/artykul/3709872,gdzie-kupic-jagody-acai-jakie-opinie-maja-o-nich-konsumenci,id,t.html i na przykład jeszcze tu: http://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/jagody-acai-sklad-lecznicze-i-odchudzajace-wlasciwosci/qgr4g8 Co robicie dzisiaj na obiad? u mnie dzisiaj kuchnia portugalska, jednogarnkowa, zupa caldo verde :-)

Gość gość
oooo mega! dzięki :D coraz lepiej się to wszystko zapowiada, żeby tylko nie klapło jak już się je kupi :D generalnie jak to czytałam to czułam się jakbym znalazła złoty pociąg, u mnie w Mrągowie :D

Gość playka1010
No dobra drogie panie, to jak efekty? :) bo jakby nie patrzeć 15 dni za nami! :D

Gość gość
po 15 dniach znalazłam kogoś kto kupi mi te jagody w formie suplementu tego IQ Acai. Ale odstawiłam słodycze! To dla mnie wielki sukces, pieczywo ciemne, makaronów brak. Co prawda spędzam teraz trochę więcej czasu w kuchni, ale czuję się zdecydowanie lepiej i zdrowiej!

Gość playka1010
a skąd jesteś, to moze i ja bym się skusiła? Chociaż na poczatek.. czytałam, że na poczatku jest najgorzej, ja nie zauważyłam zmiany ani w ciele ani w duchu po tych ponad dwóch tygodniach więc albo mam jakąś blokadę, albo coś robię źle, albo rzeczywiście trzeba wystartować z czymś dodatkowym

Gość gość
z Poznania, ale jagódki będą leciały aż ze stanów w postaci IQ Acai. Więc możemy sie sprobować jakoś zgadać, jakos mailowo albo coś, bo dziewczyna przylatuje w grudniu, która mi to kupi, więc mamy jeszcze troche czasu :)

Gość gosc_nones
Ja tez chce do Was dolaczyc!!! U mnie 98 kg i 170 cm. + brak silnej woli.. zaczynalam juz od poniedzialkow, nowych miesiacow i nowych rokow :P dosyc. Dla siebie.

Gość mariola788
Hej ja też chce się dołączyć razem raźniej;) Ja już na diecie od miesiąca efekt 5kg mniej;) mnie to cieszy ale przede mną jeszcze długa droga;) ważyłam na starcie 100kg 168cm 22 lata;/ tak tak zaniedbałam się Wiem, ale grunt,że wzięłam się za siebie;) ogólnie to mój narzeczony mnie trochę zmotywował bo zamówił mi suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i dał mi ją w prezencie na urodziny wiecie taka sugestia bym wzięła się za siebie na początku byłam zła na niego jak on tak może,ale później przemyślałam to i postanowiłam,że spróbuję ;) i tak pierwszy tydzień myślałam,że nie dam rady i wtedy zaczęłam przyjmować suplement i pomógł zahamować mój wilczy apetyt już nie podjadałam między posiłkami;)

Gość gość
Droga mariola778 jestes nikim innyn jak zwykla naciagaczka szukajaca frajerow. Dziekuje za uwage :)

Gość gość
gość 2016.10.29 z Poznania, ale jagódki będą leciały aż ze stanów w postaci IQ Acai. Więc możemy sie sprobować jakoś zgadać, jakos mailowo albo coś, bo dziewczyna przylatuje w grudniu, która mi to kupi, więc mamy jeszcze troche czasu usmiech.gif Dobra! jakoś to się wykombinuje! Cieszę się, że kolejne dziewczyny dołączają :)) Trzymam za was i za siebie kciuki! Miłej reszty czwartku :D

Gość gość
Ja nie wiem, jakoś mnie takie suplementy nie przekonują. Że niby będę coś łykać i już, wystarczy.

Gość Atlantyda125
Oj no to nie jest tak. Wiadomo, że samo łykanie suplementów nie zdziała cudów jak nie bedziesz się ruszać a tylko opychać jedzeniem. Tutaj chodzi o to, że działalają wspomagająco i z czasem apetyt będzie mniejszy i łatwiej będzie zmienić diętę a do tego organizm zacznie lepieje pracować, przede wszystkim układ pokarmowy. Będziesz mieć też więcej energii i chęci na wszystko. Ja biorę właśnie suplement IQacai i czuję się super.

Gość gość
IQAcai po złączeniu z odpowiednią dietą są skuteczne ponieważ w przeciągu 4 tygodni zgubiłam ok 4 kg. Jestem zadowolona z ich działania i serdecznie polecam

Gość kluseczkaaaa
To ja też! 162 i 79 kg :( od miesiąca biorę iqacai, nie jem 2 godziny przed spaniem i staram się ćwiczyć, schudłam 2 kg!

Gość gość
Polecam zakupienie suplementu Iqacai, stosowałam przez 4 miesiące i udało mi się zrzucić 12 kg!