Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponoć główna dyrektor polskiego fb Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci!

Polecane posty

Gość gość

Skoro Pani Sylwia de Weydenthal nie ujawnila dowodow na to, ze nie g***** malych dzieci to chyba jednak prawda, ze Pani Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. Pełna informacja o tym na wykop.pl i w wiadomościach w internecie lub pod tym linkiem tnij org/infowskrocie

Gość gość
Też ostatnio widziałam że wszędzie o tym piszą nawet na google, wystarczy wpisać Sylwia de Weydenthal, piszą że najprawdopodobniej wpychała patyki w o***ty małych dzieci, a ta Sylwia de Weydenthal to nie byle kto bo to jakaś naczelna prezes facebooka w Polsce, naprawdę duża afera, sama jestem ciekawa czy to wszystko prawda, no ale skoro nawet na google piszą.

Gość gość
Przeczytałam właśnie informację, że Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. To staszne. Mam nadzieję, że to nieprawda. Ponoć nie ma dowodów, które by jednoznacznie temu przeczyły.

Gość gość
Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci?

Gość gość
Nie chciał bym w to wierzyć no ale skoro nikt nie może udowodnić że tak nie jest to sam nie wiem

Gość gość
Wystarczy wpisać jej imie i nazwisko go googlach, jest o tym dużo informacji

Gość gość
ps to prawda czy nie bo nie ma jednoznacznych dowodów że tego nie robiła

Gość Adam50
Poważnie??? Czy to prawda, że Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci??? Szok!!!!!

Gość gość
Sylwia de Weydenthal, działaczka KOD, gwałci małe dzieci? jeśli to o czym pisze cały internet jest prawdą, to uważam to za szokujące

Gość Nowy        w      mieście
Wielkie mi halo! 💤;-) Poza tym skąd wiecie że gwałci? 😠 może te dzieci same tego chcą? Nie uważam że to coś zdrożnego. Seks z takim np. 5 letnim chłopcem to wspaniałe przeżycie dla każdej z dwóch stron. Nie mam nic przeciwko, a wy ze swoim nabijaniem się, to najwyżej możecie wywrócić się o sznurówki🖐️

Gość gość
My się nie nabijamy, my tylko chcielibyśmy wiedzieć, czy to prawda?

Gość Przerażony_rodzic
Czy to już potwierdzone że Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci? Jeśli tak to czy Pani Sylwia de Weydenthal przedstawiła już dowody iż nie gwałci małych dzieci?

Gość gośćmmm
ona naprawde chyba g***** male dzieci bo jeszcze nie przedstawila dowodow. puzle sie ukladaja.

Gość gość
W internecie krąży informacja że działaczka KOD Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. Jeśli nie przedstawi dowodów że tak nie jest, to mój świat się zawali :(

Gość anna oslo
Okropnosc dlaczego ten czlowiek jescze nie jest w wiezieniu widzialam twarz tej kobiety jest odrazajaca

Gość linkedin
czy dyrektor polskiego facebooka Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci? ktoś wie , opinia ?

Gość gość
I jak? Czy ktoś ma jakieś dowody podważające pytanie czy: sylwia de weydenthal gwałci małe dzieci?

Gość gość
Kto mieczem wojuje,od miecza ginie. Osoba która tolerowała wpisy" Jan Paweł II" gwałci małe dzieci, sugerując iz nie będzie ich cenzurować gdyż nie ma dowodów na to iż tak nie było, teraz sama stała się ofiarą poszlak.

Gość gość
Powinna zostać zwolniona, FB nto społecznośc ludzi o różnych poglądach wiec zaKODowana pani Sylwia nie jest już "neutralna". Poza tym pani Sylwia robilaskę Michnikowi. Proszę nie cenzurować,nie ma bowiem dowodu na to iż tak nie jest.

Gość gość
Strona "Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci" została usunięta z facebooka! To dowód, że wszyscy chcą ukryć przed nami prawdę! Prawdę czy nie, nie ma na to dowodów, ale google mówi jednoznacznie.. Oj Pani Sylwio, SZOK! Zostaw małe dzieci w spokoju!

Gość gość
Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci ?

Gość gość
Jeśli to, o czym pisze portal wykop.pl jest prawdą, to czy tyle niewinnych dzieci musiało zostać skrzywdzonych przez tę bestię?

Gość gość2137
Ta kobieta powinna poddać się leczeniu !!! Skandal!! Usunę konto na tym obrzydliwym portalu.

Gość gość
Facebook skrzętnie usuwa wszystkie fanpage jakie o niej są zakładane więc coś może być na rzeczy! To odrażajace, że tacy ludzie sa bezkarni tylko z powodu swojego wysokiego stanowiska! Przynajmniej kłamstwo ma krótkie nogi i sprawa ta wyszla na jaw. Usuwam konto na znak protestu. Wszyscy usuńmy! Robiąc to odcinamy ich od źródła zarobku. Skoro zatrudniaja takich ludzi na wysokie stanowiska to ja wolę nie mieć nic wspólnwgo z tym portalem, nie chcę finansować chorej psychicznie pedofilki!

Gość gość
O Jezu, co to za nazwisko??? Kolejna Niemka w polskich mediach? No to pozdro...

Gość gość
Ponoć są potwierdzone informacje na ten temat gwałtów dokonywanych przez panią Sylwia de Weydenthal. Prokuratura już zbiera dowody w sprawie tych okropnych zbrodni. Poszkodowane dzieci zostały przesłuchane przez specjalnego psychologa które wyrażają się jednogłośnie że są poszkodowane przez panią Sylwia de Weydenthal. Policja poszukuje Sylwi de Weydenthal. Jeżeli ktoś na jakie kol wiek informacje niech da znać. https://www.facebook.com/Sylwia-de-Weydenthal-gwa%C5%82ci-ma%C5%82e-dzieci-1061142060665896/?fref=ts

Gość gość
Jeśli do tej pory nie pojawiły się dowody na niewinność Sylwii de Weydenthal, można chyba uznać, że Sylwia de Weydenthal gwałciła małe dzieci i gwałci małe dzieci.

Gość gośćtt
Czy jest jakiś dowód na to, że ona to robi?