Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fałszywa, podła, wyrachowana bratowa !

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ok, wiem , ten temat był już x razy, ale po prostu muszę to z siebie gdzieś wyrzucić. Zacznę od tego, że mój brat to był naprawdę w porządku facet. Wiadomo, trochę nerwowy, ale miałam z nim dobre relacje. Odkąd poznał Andżelę wszystko się zmieniło. Oczywiście nie od razu, na początku przynajmniej stwarzała jakieś pozory, zagadywała itp. Widać było,że trochę się wywyższa, ale uznałam ,że po prostu może jestem przewrażliwiona. Dodam, że od początku wiedziałam,że w szkole nikt jej nie lubił. Wyzwiska były wypisywane na ławkach praktycznie w każdej klasie. I już wtedy powinnam pomyśleć - co takiego jest w tej dziewczynie, że ludzie tak jej nienawidzą? Wtedy jednak było mi jej żal i uznałam,że po prostu się na nią uwzięli bo się dobrze uczyła. Jednak nie przyszło mi do głowy,że nawet jak ktoś się dobrze uczył, to nie spotkał się z aż taką nienawiścią rówieśników. Po dwóch latach ich związku, zostałyśmy kiedyś same w domu. Zaczęłyśmy rozmawiać, wypytywała o byłe dziewczyny brata i zarzekała się ,że nie powtórzy mu niczego, choć o to nie prosiłam. Wiecie, że powtórzyła wszyściutko jak tylko wrócił do domu? No nic, trudno - pomyślałam,że nie chce mieć tajemnic przed nim. Zostawiłam tą sprawę. Rok później spędziłam z nią parę dni wakacji razem z jej bratem no i moim. Pojechaliśmy do Warszawy. Mój brat rozglądał się za pracą, chcieli się tam przeprowadzić z Andżelą, więc ja, Andżela i jej brat zajęliśmy się zwiedzaniem miasta. Olewali mnie, rozmawiali głownie ze sobą, a ja chodziłam obok nich i czułam sie jakbym im przeszkadzała. Brat wypytywał mnie później czemu jestem smutna, no to mu powiedziałam. I od tego rozpętała się wojna. Andżela to typ człowieka, co nie wybacza, nie zapomina i nie przeprasza. Od tamtej pory robiła mi na złość przez całą wycieczkę. Obwiniała mnie,że przeze mnie się kłóci z Markiem ( moim bratem), ukrywała się wraz z swoim bratem jadła sobie z nim kolacyjki, a mnie nawet nie zawołała. Przypadkowo urwałam jej łańcuszek , a ona zrobiła takiego rabanu ( łańcuszek góra 15 zł na odpuście ) a bo Markowi się on tak podobał, ojeju, ojeju. Normalny człowiek powiedziałby - ok, stało się trudno. Nie przejmuj się. Nie, ona lamentowała nad tym łańcuszkiem. No to powiedziałam,że moge jej kasę oddać, a ta poleciała na skargę do brata, że ja jej rzucam pieniędzmi na stół a to przeciez ja jej zniszczyłam łańcuszek. Ok, spoko. Ponad to, podczas wycieczki cały czas dawała mi do zrozumienia, że jestem gówniarą, żebym nie wtrącała się w sprawy DOROSŁYCH , choć już miałam ukończone 18 lat, ona jest wielce 3 lata starsza. I jeszcze brat kazał mi ją przeprosić. Przeprosiłam. Ale wiedziałam,że po tych ekscesach przyjaciółkami nie zostaniemy, a przeprosiłam ze względu na brata. Zmanipulowała go, przedstawiła swoją wersję. Nie tłumaczyłam się, mam honor, nie tak jak ona. Później niestety wzięli ślub, też miała swoje fochy ,że to jej się nie podoba, że tamto, robiła z mamy idiotkę , ale to już sobie odpuszczę. Po ślubie przestała stwarzać pozory, kiedy byłam w ciąży nawet nie spytała mnie jak się czuję, kiedy zapraszałam ją na wesele powiedziała,że są ważniejsze sprawy, na weselu moim własny brat nie poprosił mnie do tańca... Tak mi było przykro. Ona to juz w ogole siedziała dumna, ubrała się cała na biało specjalnie. Mieszkam z nią od 4 lat. Jest coraz gorzej. NIe sprząta po sobie, typowa PANIUSIA. pracuje siedząco a wielce zmęczona i palcem w domu nie ruszy. W pole nie pójdzie zbierać kartofle, bo ma " Ciekawsze rzeczy do roboty" " jest stworzona do wyższych celów" - jej słowa. Cytaty wielkiej Angeli Coelho. Już nie będe przytaczać wszystkich sytuacji w domu, jakie wynikają z wspólnego naszego mieszkania, bo jest ich mnóstwo i musiałabym książkę napisać. Traktuje mnie jak powietrze, jakby mnie nie było , nastawia brata przeciw mnie. Ostatnio wypomniała mi , że studiuję filologię polską w mniejszym mieście niż Warszawa, bo ona to studiowała w Warszawie a ja bym nie dała rady, i że " wpadłam" z dzieckiem i szłam z brzuchem do ołtarza i jestem w ogole nikim i nie ma mi czego zazdrościć. Niestety, ja jej też nie zazdroszczę, a jedyne czego jej mogę zazdrościć to tego, że moi rodzice są na tyle cierpliwi że jeszcze jej z domu nie wyrzucili. Andżelusia zazdrości mi tego, że sobie radzę, wychowując dziecko i studiując i jeszcze mając dobre oceny, że mój mąż zarabia, że rodzice nam poomagają, a gwiazdeczka nie jest w centrum uwagi. Pytanie brzmi - czy ktoś ma podobny problem? Czy taki człowiek się kiedykolwiek zmieni? Czy karma zawsze wraca do takich ludzi?

Gość gość
mój brat już przez nią z domu ucieka ostatnio do parku rozrywki by ganiać wiewiórki

Gość gość
wpiertalasz się im w związek. wciąż oceniasz ja na podstawie wulgaryzmów na lawce wydzierganych. jesteś pojepana i tyle i chyba to ty podla. znajdz gacha by cie pukal to się od nich odczepisz. chyba zes maszkara i żaden cie pukac nie chce. co bardzo prawdopodobne czytając te twoje wypociny

Gość gość
sypiałam z bratem ale ta zdzira mi go zabrała

Gość gość
Od autorki tematu. Słuchaj gościu, gdybyś przeczytał te moje, jak Ty to nazwałeś "wypociny" to byś wiedział,że nie oceniłam jej na podstawie wulgaryzmów, tylko na podstawie tego, co się działo potem. Gdybyś przeczytał, wiedziałbyś,że mam męża i pukam się codziennie :-) Zazdrościsz?. Nikt nie lubi mojej bratowej, a mnie każdy, więc nie oceniaj po przeczytaniu pierwszego zdania, bo pewnie już oczy Cię bolały, a ostatnią lekturą jaką przeczytałeś był koziołek matołek. Dziękuję, dobranoc - aha taki kulturalny jesteś, a sam zbluzgałeś mnie, nawet nie widząc mnie na oczy i nie znając :-)

Gość gość
i nawet by mężowi było przyjemnie pukam się analnie a bratowa wyrachowana suka nie chce w o***t dać mojemu bratu a on tak o tym marzy

Gość gość
Skad wiesz o tym , ze nikt jej w szkole nie lubił? :D twoj brat to tez zbyt wygadany, takich rzeczy sie nie mowi, bo ludzie oceniaja , tak jak ty

Gość gość
Mam poodobnie. MOja bratowa jest najmądrzejsza, najładniejsza i nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa. Nie przejmuj się tym typem, pełno tu wieśniaków, hejterów którzy dowartościowują się tym, że dowalą komuś innemu. Wiesz, pewnie sam jest tłustym rudzielcem, który wpieprza czipsy przed ekranem i hejtuje każdego po kolei.

Gość gość
Od autorki - Wiem , że nikt jej nie lubił, bo miałam znajomą w jej byłej klasie. Lecz nie o to tutaj chodzi, dodałam to jako wstęp, przecież nikt normalny nie oceniałby kogoś po tym, czy w szkole go lubili, czy nie... Chodzi o to, jak się zachowuje w stosunku do mnie. Ja wiele razy wyciągałam do niej rękę, przychodziłam do niej z winem, jak jechałam samochodem do Przemyśla to zawsze proponowałam jej, żeby pojechała ze mną na zakupy. To jak cos trzeba jej było, to była bardzo miła , no ale w drugą stronę to juz nie działało jak coś trzeba było mi...

Gość gość
Od autorki - Wiem , że nikt jej nie lubił, bo miałam znajomą w jej byłej klasie. Lecz nie o to tutaj chodzi, dodałam to jako wstęp, przecież nikt normalny nie oceniałby kogoś po tym, czy w szkole go lubili, czy nie... Chodzi o to, jak się zachowuje w stosunku do mnie. Ja wiele razy wyciągałam do niej rękę, przychodziłam do niej z winem, jak jechałam samochodem do Przemyśla to zawsze proponowałam jej, żeby pojechała ze mną na zakupy. To jak cos trzeba jej było, to była bardzo miła , no ale w drugą stronę to juz nie działało jak coś trzeba było mi...

Gość gość
niezła prowokacja, gdyby nie dobór imienia,styl wypowiedzi wściekłej nastolatki i tekst o ziemniakach możnaby było uwieżyć...

Gość gość
pogielo Was? czy jego ma interesować Wasze zdanie nt. osoby którą kocha?świństwo, kochająca siostra by wspierała albo w milczeniu odbiła z klasą. wygląda naprawdę na to , że Cię ten brat Twój pukał a teraz ma żonę i zazdrość Cię zżera.. nocą wszelkie debilizmy ożywają...chyba pełnia księżyca nadchodzi.....

Gość gość
Prącie (łac. penis a. membrum virile) jest narządem homologicznym żeńskiej łechtaczki. U mężczyzn przez prącie przebiega ostatni odcinek cewki moczowej, której ujście znajduje się na szczycie żołędzi prącia. Składa się z dwóch równoległych ciał jamistych oraz ciała gąbczastego tworzącego żołądź prącia (glans penis) oraz tzw. opuszkę. Ciało gąbczaste (corpus spongiosum penis) osłania również biegnącą przez prącie cewkę moczową. Prącie charakteryzuje się zdolnością do erekcji. Wyróżniamy nasadę oraz część ruchomą. Nasada przytwierdzona jest odnogami ciał jamistych do kości łonowych i kulszowych. Część ruchoma prącia zakończona jest żołędzią. Skóra prącia leży na luźnej tkance podskórnej i dlatego łatwo zsuwa się w trakcie erekcji. Ponad żołędzią skóra tworzy zdwojony fałd – napletek. Prącie unaczyniają: tętnica grzbietowa prącia i tętnica głęboka. Z żył powierzchniowych krew odpływa do żyły grzbietowej prącia, z żył głębokich zaś do splotu sromowego. Rozmiary penisa Osobny artykuł: Rozmiary prącia człowieka. Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6–10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11–16 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm. Notuje się również długość nieprzekraczającą 7 cm (mikropenis), jak i przekraczającą 30 cm, aczkolwiek są to bardzo rzadkie przypadki

Gość gość
Ty, od pukania analnego :-) wiem, że chciałbyś, wejdź na jakiś gejowski portal, czy coś w tym stylu, a wyjdź z tego tematu. Widzę,że brakuje Ci tego. I nie wwalam się w żaden związek ! w życiu nie nastawiałam brata przeciw Angeli, a nawet jej broniłam w pewnych przypadkach. Widze, ze serio zle zrobiłam udzielając się tutaj. Wiele tu chamów, zboczeńców i hejterów... No cóż, mam nauczkę na przyszłość.

Gość gość
23:35 Nie jestes zbyt ciekawska ? Dlaczego pytalas znajoma z podstawowki o dziewczyne swojego brata?

Gość gość
ty weź się zdecyduj jak masz zamiar pisać imię tej wymyślonej postaci ;)

Gość gość
Tak wymyśliłam ten temat :D A teraz mam beke z tych waszych komentarzy , jak łatwo was uruchomić tłuściochy za ekranem , które tylko czekają aby komuś dowalić, ew. dodać jakieś idiotyczne wpisy o prąciach, pukaniu.. Zastanawiam się tylko, jakby można było ujawnić wasze numery IP i pokazać wasze inteligentne komentarze waszym szefom w pracy, albo dyrektorowi szkoły, bo chyba takie rzeczy nie są pisane przez osoby dorosłe...

Gość gość
aż mi Ciebie szkoda czytając te durne komentarze Jacy ludzie potrafią być okrutni, siądzie taki idiota przed kompem , a pewnie sam jest życiowym przegrywem i dowartościowuje się takimi właśnie komentarzami Olej to. I nie proś o radę na kafeterii, bo sama kiedyś dodałam wpis o kłótniach z mężem , a w odpowiedzi uzyskałam tego typu komentarze " Lepiej sie pukaj" " daj mu analnie" itp. Naprawdę nie ma tutaj osób inteligentnych i chętnych do pomocy. Poszukaj innych forów.

Gość gość
gość 23.46 aż mi cię żal , oprócz trolli tu są też tępoty umysłowe jak ty! łyknęłaś prowokację jak prostytutka spermę hahahahaha. myśl trochę. ciekawe czy już gimnazjum skończyłaś?

Gość gość
Autorko, wysmaruj sie krwia miesieczna i czekaj nago w lozku na brata... Lubicie takie zabawy w waszej rodzinie

Gość gość
hahahhaa - na pewno wysmaruje. Czytałeś idioto? Prowokacja! ;-) Ale mam beke teraz , jak się spinacie :) Może w Twojej rodzinie rodzeństwo się puka, skoro masz takie doświadczenia to może się z nami podzielisz?

Gość gość
nie ma tu z kim rozmawiać, sami debile , zboczeńcy, tylko im anal, sperma i fiuty w głowie. Aż sie boje, ze tacy ludzie zyja wsrod nas...

Gość gość
Taaa prowokacja za bardzo ci pojechali to co masz mowic idiotko

Gość gość
23:54 Wybacz, ze nie przeczytalem wszystkich twoich wypocin Nie wycieraj pupy z kupy przez 3 dni i tak idz do brata, zacznie od analu, wyruucha cie waginalnie i zrobi ci dziecko, tak jak wasi rodzice zrobili was Zone brata zabij , zgwałc, pokrój jej cialo na male czesci i ugotuj bratu na obiad Juz niedlugo bedziesz jego zona

Gość gość
A ja uważam, że jesteście bardzo prymitywną, prostacką rodzinką...Słownictwo spod budki z piwem, imię Andżela jak dla prostytutki, kartoflisko, Przemyśl...Dramat, niziny plebsu maja komputer z dopłat rolniczych. Jeżeli braciszek ma skłonności do analu, lubi babrać się w gówni.e , to jest gejem, jak twój chłop, to może on dwaj powinni byc parą gejowską? Jakie masz wykształcenie? Sadząc po pisowni- OHP...Patologia.

Gość gość
Prącie (łac. penis a. membrum virile) jest narządem homologicznym żeńskiej łechtaczki. U mężczyzn przez prącie przebiega ostatni odcinek cewki moczowej, której ujście znajduje się na szczycie żołędzi prącia. Składa się z dwóch równoległych ciał jamistych oraz ciała gąbczastego tworzącego żołądź prącia (glans penis) oraz tzw. opuszkę. Ciało gąbczaste (corpus spongiosum penis) osłania również biegnącą przez prącie cewkę moczową. Prącie charakteryzuje się zdolnością do erekcji. Wyróżniamy nasadę oraz część ruchomą. Nasada przytwierdzona jest odnogami ciał jamistych do kości łonowych i kulszowych. Część ruchoma prącia zakończona jest żołędzią. Skóra prącia leży na luźnej tkance podskórnej i dlatego łatwo zsuwa się w trakcie erekcji. Ponad żołędzią skóra tworzy zdwojony fałd – napletek. Prącie unaczyniają: tętnica grzbietowa prącia i tętnica głęboka. Z żył powierzchniowych krew odpływa do żyły grzbietowej prącia, z żył głębokich zaś do splotu sromowego. Rozmiary penisa Osobny artykuł: Rozmiary prącia człowieka. Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6–10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11–16 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm. Notuje się również długość nieprzekraczającą 7 cm (mikropenis), jak i przekraczającą 30 cm, aczkolwiek są to bardzo rzadkie przypadki

Gość gość
Andżelika to bardzo eleganckie imie dawane dzieciom w latach 90-tych przez swiatowe kobiety i partnerki lokalnych biznesmenow :P:D