Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal Tinder poradźcie

Polecane posty

Gość gość

Polajkowało mój profil ok. 20 facetów, z tego tylko jeden odezwał się słowem. Czy odpisują tylko najładniejszej z którą się dopasują, a reszta na "czarną godzinę"? Jak to wygląda z waszej perspektywy panowie? A do dziewczyn - jakie są proporcje od polajkowania i że taki facet do was pisze? Dziwne trochę, już sporo czasu jestem a z nikim się spotkać nie mogę.

dziwne, to do mnie częściej piszą. Zazwyczaj pisze do kilku a zostaje jedna dwie gdzie początek rozm był najciekawszy, z czego średnio 0,5 idzie na spotkanie, to tak z mojej perspektywy ;)

Gość gość
sama nie wiem, to po co lajkują skoro nie za bardzo ich interesuje, ja lakuję tylko tych, którzy mi się podobają.

Gość gość
bo wymagacie modela z wyglądu

gość dziś Byś do nich napisała, jeśli masz ochotę, też do wszystkich nie piszę. ja przesuwam te które wpadły w oko i nie zawsze chodzi o samą fotkę ;)

Gość gość
mi nawet jeden gosciu dał super like'a ale nic nie napisał. Napisałabym, oczywiście ale skoro facet nawet nie chce jednym zdanie zaczepic, chociazby czesc, to chyba nie jest za bardzo zainteresowany. Tak to odbieram

Gość gość
To po co masz tam konto jak wymagasz modela z wyglądu?

Gość gość
gość dziś jakiego modela? przecież dwie osoby wyraziły względne zainteresowanie, ja typuje zawsze takich zwykłych chłopaków i mam też dosyć zwyczajne zdjęcia. Może piszą najpierw do tych o bardziej wyzywającej urodzie

Gość gość
Wy sie interesujecie tylko modelami z wyglądu

Gość gość
Elfowiec dziś eh, też prawda. Chociaz nie wiem czemu po czasie nie wykasuja mnie tylko trzymaja profil bez powodu

Gość gość
Niech was mężczyźni masowo zdradzają bo na nic innego nie zasługujecie

Gość gość
nie ma chłopa, nie ma zdrady, mądralo ☺ One dopiero szukają. Nawet żonaci tam mają konta, jedna znajoma założyła i znalazła tam męża koleżanki z pracy. Podejrzewam, że nie on jeden. Niektórzy liczą na łatwe i naiwne ☺

Gość gość
gość dziś ale będzie miała i zostanie zdradzona

Gość gość
gość dziś nie zostanę zdradzona, bo nawet faceta nie mam. Niepotrzebnie ten temat ciągniesz. Mi chodzi o to, że lajkuja ale nic nie piszą. Co innego jakby nikt mnie nie oznaczył, dla mnie facet który nie napisze chciazby hej to taka ci*a trochę, a nie lubię wstydliwych, lub druga kwestiaq, że nie bardzo się im podobam, ale denerwuje mnie to lajkowanie bez celu

Gość gość
gość dziś jak będziesz miała to zostaniesz zdradzona pozdrawiam cię księżniczko oczekująca modela z wyglądu.

Gość gość
jezu co za debilni ludzie tu siedzą, odpisz co uważasz w tym temacie a nie jakieś pierdoły

Gość gość
Książę z bajki na białym koniu już czeka ☺

Gość gość
tam najczęściej lajkują bez celu, załóż se konto na Badoo i e Darling, to jest tak bardziej dla singli z aspiracjami. Denerwuje cię to lajkowanie, a czasem jest krok dalej i popiszecie, a za chwilę już nic i kolejny, no sama nie wiem

Gość gość
nie ma czego żałować w sumie

Gość gość
autorka: wiecie co, polajkował mnie dziś jakis niemiec i o dziwo napisał po polsku, myslę sobie o! w końcu ktoś napisał i nawet się postarał żeby przetłumaczyc na nasz język, a ten po krótkiej wymianie, że uczy sie jezyka tylko z polakami, nosz kurna! a ja myślałam że o mnie chodzi. wykasowałam go. badoo i edarling chyba jest juz troche staroświeckie, a na tinderze jeszcze jako tacy normalni ludzie siedzą, ale jak widać mało interesowni