Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przygotować się do możliwej wojny w Naszym kraju?

Polecane posty

Gość gość

Tu możecie pisać w jaki sposób Wy się przygotowujecie na taką możliwość. Napiszę Wam drodzy rodacy co robię ja: 1. Intensywnie ćwiczę fizycznie, planuje opanować choćby podstawy walki czy to boks, karate, judo 2. Staram się o możliwość legalnego posiadania broni krótkiej lub też wiatrówki oczywiście do obrony swojej rodziny ( w tym wszystkich Obywateli panstwa polskiego oraz rzeczywistych uchodźców nie zagrażających naszemu bezpieczeństwu) 3. Słucham "na głos" hymnu Polski stając "na baczność" 4. Staram się wśród polskich dzieci rozwijać poczucie wspólnoty i patriotyzmu 5. Walczę o prawa kobiet 6. Magazynuje jedzenie 7. Chowam w roznych miejscach w skrzynkach książki z polskimi działami jak np. Dziaby, Pan Tadeusz 8. Kazdemu Polakowi i Polce życzę dobrego dnia 9. Codziennie zapewniam swojch schorowanych rodziców, że ich nie opuszcze i nie pozwolę by stała im się krzywda A Wy drodzy rodacy przygotowujecie się jakoś na taką ewentualną sytuację? Życzę wszystkim Wam dobrej i bezpiecznej nocy oraz by Bóg miłosierny czuwal nad Waszym i Waszych bliskich bezpieczeństwem. Polak mlody patriota

Gość gość
Ja mam bunkier. Poszła na niego kasa ze spadku po dziadku, ale nie żałuję. mieszkanie, mam auto mam. mam i bunkier

Gość gość
polonez dziś polak młody patriota boidupa. X Nie bedziesz tak mowil jak wlasnie tacy mlodzi Polacy beda narazali wlasne zycie gdy ty uciekniesz z grupa dzieci.