Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie implantacyjne czy okołoowulacyjne ?

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Od 5 dni mam coś w rodzaju plamienia. Na wkładce nie ma prawie nic, lecz gdy włożę palca do pochwy wyciągam na nim ciągnącą się brązową aż czarna wydzielinę. Jak się kapie w wannie, to wylatują ze mnie takie skrawki jak malutkie brązowe skrzepy krwi. Nie odczuwam żadnego bólu. Moje cykle mają od 28-35 dni. Plamienie pojawiło się 18 dnia cyklu. Z chłopakiem kochałam się 10 dnia cyklu (stosunek przerwany), ale nie miałam owulacji w tym cyklu. Przynajmniej nie zauważyłam wcześniej ciągnącego się śluzu. Dziwna wydzielina pojawiła się równo tydzień po stosunku i bardzo się obawiam, ze może to być plamienie implantacyjne. Plamienia owulacyjne mi się zdarzały i przypominały to, ale implantacja podobno wygląda tak samo. Co o tym sądzicie ? Implantacja czy raczej owulacja ?

Gość gość
Dlaczego się tylko ruchoasz nie do konca?Po co masz pochwę?

Gość gość
To był jednorazowy incydent. Nie wiem dlaczego akurat tak wyszło

Gość gość
zaburzenia hormonalne. idź do lekarza.

Gość gość
Wczoraj na wieczór pojawiła sie czerwono żywa krew. A dzisiaj rano juz brązowe obfite plamienie. Musiałam założyć podpaske. A zostało mi 9 dni do okresu tego właściwego. Dlaczego mam takie plamienia ? Cykl bezowulacyjny ?

Gość gość
Pomóżcie bo zaczynam swirowac. Odchodze od zmysłów bo boje sie ze to ciąża

Gość gość
ciężko to teraz określić. Jeśli masz problem z interpretacją objawów to możesz kupić sobie specjalny tester dni płodnych. teraz są nawet takie na ślinę, wielokrotnego użytku.

Gość gość
słyszałam o nich, ale możesz polecić jakiś konkretny model?

Gość gość
tak, mogę - Afrodytę. Używam jej od roku i ani razu się nie zawiodłam. Na początku podchodziłam do niej sceptycznie, ale bardzo szybko się przekonałam.

Gość gość
Ja na twoim miejscu poszłabym do lekarza, moim zdaniem to nie ciąża tylko możesz mieć nadżerkę albo jakieś zapalenie. nie lekceważ tego. Napisz potem co to było.