Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo wyborcze dla kobiet niszczy pokój, bogactwo i szczęście ludzi

Polecane posty

Gość gość
jarek, daj se spokój, kobiety pójdą zagłosują, a ty i twoje psy pójdziecie z torbami.

Gość gość
radio samiec hahahah :D:D daj spokój, marek ma problemy psychiczne to co on gada o kobietach jest chore i nienormalne a szkoda, bo jeśli idzie o inne tematy potrafi mądrze powiedzieć i do tego ma fajny głos

Gość gość
Niestety, ale Marek mówi prawde o kobietach, wszystko się potwierdza, wystarczy poobserwować zachowanie loszek.

Gość gość
nie mówi prawdy bo nie można wrzucać kobiet do jednego worka, on nie zna wszystkich kobiet a się wymądrza np. ja sporo czytałam tego co pisał, mam nawet książke " co z tymi kobietami" i jakoś nie znalazłam w niej siebie...a jednak jestem kobietą nie facetem. Ale takiemu to nie przetłumaczysz...ma problem i to widać.

Gość gość
Nie wiem czy mówi prawdę czy nie, ale to, ze kobiety lubią wybierać po wyglądzie, to coś w tym jest. Ale jestem za wolnością kobiet, i jestem facetem. Nie przeszkadzają mi feministki.

Gość gość
no a faceci to niby nie patrzą na wygląd kobiet? co jest dziwnego w tym, że chcemy być z atrakcyjną dla nas osobą? chciałbyś, żeby twoja dziewczyna uważała cię za brzydkiego ale była z tobą bo masz fajny charakter? zapewne przykro by ci było że sie jej nie podobasz fizycznie....no i ja sama też wolę się podobać i być najpiekniejsza dla chłopaka a nie żeby inne mu się bardziej podobały niż ja sam Marek przecież ma swój typ kobiety i lubi te z dużym biustem a jak ma mały to już nie dla niego to w czym problem że kobiety zwracają uwagę na wygląd..

Gość gość
oczywiście jak ktoś patrzy tylko na wygląd no to jest źle ale jednak nie powiesz mi,że wygląd w ogóle nie ma znaczenia..